Home Nieuws Jongeren Nieuwe dating app van DJ Jean maakt de grote concurrenten in één...

Nieuwe dating app van DJ Jean maakt de grote concurrenten in één klap ouderwets

© Dragzter

Geen last meer van fake profielen

Met de nieuwe gratis App Dragzter zet DJ Jean de toon voor het nieuwe daten. De focus ligt op snel daten met singles in je directe omgeving zoals tijdens het uitgaan, in de supermarkt of gewoon op straat.

Met de introductie van de flirtradar is het zichtbaar waar andere gebruikers zich bevinden. Er kan ook op kenteken van een auto, motor of scooter worden gezocht en geflirt.

Dragzter, een initiatief van Jean en een compagnon, is na uitgebreid onderzoek ontwikkeld en nu klaar voor gebruik.

De Amsterdamse startup heeft goed gekeken naar de nadelen van het huidige aanbod en het onderbuikgevoel van de 1.500.000 Nederlandse singles die een dating app gebruiken.

Het onderbuikgevoel is op te splitsen in verschillende factoren;

· Fake profielen (bron: Radar )

· Verborgen, hoge kosten (bron: Consumentenbond )

· Verlopen en inactieve profielen

De grootste ergernis, de nep profielen, is ook niet te filteren door de huidige aanbieders.

Momenteel worden zelfs Aziatische robots ingezet om geld afhandig te maken. (bron: Telegraaf 7 september 2022)

Bij Dragzter wordt dit simpelweg voorkomen door iedereen te laten betalen die daadwerkelijk contact wil leggen – maar dan voor een fractie van de gangbare tarieven.

Daarbij dient het kenteken van een Nederlandse auto, motor of scooter te worden ingevoerd. Hiermee is een automatisch filter gecreëerd.

“Omdat ik ieder weekend in het uitgaanscircuit draai, zie ik de laatste tijd een verschuiving in de manier hoe de mensen elkaar benaderen. Voorheen was het gebruikelijk om op elkaar af te stappen als je iemand leuk vond, nu is die actie vrijwel online geworden. De charme is eraf.” Aldus Jean – die met deze waarneming een nieuwe behoefte signaleerde.

“Dragzter zorgt ervoor dat je snel iemand kan ontmoeten, het nieuwe speeddaten. Je kunt de flirtradar op minder dan 100 meter zetten en ziet de singles om je heen. Stuur een flirt, en bij een wederzijdse flirt kan er worden gechat. En gelijk worden afgesproken, real life.

Zit je thuis op de bank dan zet je de radar ruimer en kun je in heel Nederland zoeken. Wat ook cool is, is dat je iemand op kenteken kunt zoeken.”

Op de vraag of hij door ‘the launch’ van Dragzter gaat stoppen als DJ reageert hij bondig;

“No way. Ik draai volop en dat blijf ik doen – het is mijn passie. Sterker nog, we gaan voor onze Dragzter gebruikers speciale Dance & Date Clubnights organiseren met uiteraard DJ Jean & Friends.”

De app is vanaf nu beschikbaar voor IOS in de Appstore. Voor Android is de nieuwste techniek gebruikt, PWA (Progressive Web Application)

Deze is rechtstreeks via de website te gebruiken. Deze techniek is superveilig; een website welke zich als App gedraagt. Dus geen kans op virussen en hackers.

Bron en fdoto © Dragter

Vorig artikelDennis Ruyer met 538 TOP 50 terug in programmering Radio 538
Volgend artikelOp naar school, kantoor en de herfst met VAUDE
Ik ben de eigenaar van Planetzone