Home Liefde 538-dj’s kiezen vijftig vunzigste platen

538-dj’s kiezen vijftig vunzigste platen

Komende zondag stijgt de temperatuur op Radio 538 tot ver boven het vriespunt. Op de dag van de liefde presenteren Ivo van Breukelen en Barend van Deelen de ‘Vunzige 50’, een lijst vol lekkere glijers die zij samen met de andere dj’s van 538 hebben geselecteerd. Nummers als ‘Sexual Healing’, ‘How Many Licks’, ‘Turn Your Lights Down Low’ en natuurlijk ‘Pony’ van Ginuwine komen allemaal voorbij op 14 februari tussen 14.00 en 18.00 uur. 

In de huidige maatschappij waarin anderhalve meter afstand houden de norm is, groeit de behoefte naar aanraking, warmte en liefde. ‘Huidhonger’ werd niet voor niets bijna uitgeroepen tot woord van het jaar. Reden voor 538 om de programmering komende zondag om te gooien en de hartslag van luisteraars te verhogen.

“Vunzige deuntjes zijn altijd lekker en als ik er eentje uit zou mogen kiezen is het ‘Freak me’ van Another Level”, aldus Barend van Deelen. Ook Ivo van Breukelen krijgt warme gevoelens bij deze plaat: “Dit was mijn eerste kennismaking met vunzige nummers. Ik was acht jaar toen het nummer uitkwam en de tekst ‘Let me lick you up and down, till you say stop’ fascineerde mij toen al.”

“Voor mij is ‘I Wanna Sex You Up’ van Color Me Badd echt de ultieme glijer. Het nummer duurt 3.56 minuten, maar ik had aan een refrein genoeg destijds, haha,”, zegt Sander Lantinga. “Er zit voor iedereen wel een plaat tussen. Als je met deze lijst niet in de juiste stemming komt, dan weet ik het ook niet meer!”

Luisteraars die om 18.00 uur nog op hun stoel zitten, kunnen samen met Igmar Felicia op zoek naar hét geheim van een goede relatie. De dj is alweer enige tijd vrijgezel en probeert erachter te komen hoe romantisch zijn collega-dj’s zijn. ‘Valentijn Bij Igmar’ is tot 21.00 uur te volgen via Radio 538 en TV 538.

TV 538 is te zien via vrijwel alle kabelaars (Ziggo, KPN, Caiway e.a.), op kanaal 538 en via NLZIET.

Bron © 538

Vorig artikel[video] Stefan & Sean FT. Bram Krikke komen met carnavalskraker: Kinderarm
Volgend artikelMollenstreken, Lavezzi Rutjes, Matthyas het Lam, The Masked Singer en Miss Montreal winnen bij de NPO Zapp Awards
Ik ben de eigenaar van Planetzone