Home Games Xbox & Bethesda Games Showcase: enorme line-up komt naar Xbox in 2023

Xbox & Bethesda Games Showcase: enorme line-up komt naar Xbox in 2023

© Microsoft / Bethesda

De Xbox & Bethesda Games Showcase van dit jaar was gericht op drie belangrijke dingen:

• Laten zien wat er binnenkort naar Xbox komt: Alles in de show van vandaag is bedoeld om in de komende 12 maanden te lanceren. Vanaf deze week met Microsoft Flight Simulator streven we naar een maandelijkse frequentie van lanceringen en content updates.

• Game Pass een gemakkelijke manier te maken om je volgende favoriete game te ontdekken, of je nu op console, pc of via de cloud speelt. De show van vandaag bevatte meer dan 30 titels die in de komende 12 maanden naar Game Pass komen – bovenop de honderden andere creatief diverse titels die in het komende jaar aankomen.

Opgewonden raken voor een enorme line-up die in 2023 naar Xbox komt. Van het langverwachte Redfall; naar nieuwe versies van bekende favorieten zoals Minecraft Legends; naar Forza Motorsport, de technisch meest geavanceerde racegame ooit gemaakt; naar de meest verwachte open-wereld RPG van de afgelopen 20 jaar, Starfield.

Gecombineerd met titels van partners over de hele wereld zoals Diablo IV, een samenwerking tussen Xbox Game Studios en Kojima Productions om een ​​videogame te creëren zoals niemand eerder heeft gezien; en partnerschips met Riot die enkele van ’s werelds meest populaire games – waaronder League of Legends en Valorant – naar Game Pass brengen, is er veel om naar uit te kijken op Xbox in het komende jaar.

Hier is de samenvatting van wat we vandaag hebben laten zien:

Starfield | Official Gameplay Reveal
In deze eerste gameplay onthulling voor Starfield, toonde Todd Howard meer details van het spel, waaronder de verkenning van planeten, het aanpassen en besturen van ruimtevaartschepen, het bouwen van buitenposten, geavanceerde RPG en personage creatie systemen, en nog veel meer.

Starfield is het eerste nieuwe universum in 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-generation role-playing game die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk gewenst personage en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je begint aan een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.
Het jaar is 2330. De mensheid heeft zich buiten ons zonnestelsel gewaagd, heeft nieuwe planeten gekoloniseerd en leeft als een ruimtevarend volk. Van een bescheiden begin als een ruimtemijnwerker, sluit je je aan bij Constellation – de laatste groep ruimteverkenners op zoek naar zeldzame artefacten in het heelal – en navigeer je door de uitgestrekte Settled Systems in Bethesda Game Studios’ grootste en meest ambitieuze game.Redfall | Arkane Austin deelt de eerste officiële blik op Redfall Gameplay
Redfall, de nieuwste game van Arkane Austin, is een open-wereld, co-op FPS die zich afspeelt in het eilandstadje Redfall, Massachusetts dat is overspoeld door een legioen vampieren. De eerste officiële gameplay onthulling toonde de moment-tot-moment gameplay, met de creatieve game mechanics waar Arkane Austin bekend om staat.

Spelers ontdekken interessante manieren om de krachten en vaardigheden van hun teamgenoten te combineren om de vampierhorde te verslaan. Redfall bevat een diepgaand vaardigheidssysteem voor elk personage. Zo is er Devinder, de overdreven nieuwsgierige cryptozoologist, Layla, de telekinetische studente, Remi, de briljante en betrouwbare gevechtstechnicus, en Jacob, de geharde ex-militaire scherpschutter. 

Bekende Redfall-locaties zoals Downtown en de promenades leiden naar buitenwereldse ruimtes die de werkelijkheid op angstaanjagende wijze veranderen. Ontdek het mysterie van de vampierbedreiging van Redfall via verhalen uit de omgeving en story-based actie.

Fallout 76 | Expeditions: The Pitt komt gratis in september 2022
Expeditions: The Pitt is de volgende grote content-update voor Fallout 76, die in september gratis beschikbaar is voor alle spelers. Reis voorbij de grenzen van Appalachia naar The Pitt – een grimmige industriële woestenij die is verlamd door conflicten en overspoeld met straling. Je helpt de Union, een jonge bende vrijheidsstrijders in een wanhopige poging om hun thuis terug te veroveren op een machtsgeile overvallersgroep die bekend staat als de Fanatics. 

De nieuwe gameplaytrailer biedt een blik op spannende nieuwe content die in september naar Fallout 76: The Pitt deze september, waaronder een nieuwe locatie – Pittsburgh, herhaalbare steeds veranderende missies voor maximaal vier spelers, nieuwe verhalen en facties, nieuwe beloningen voor spelers, en nieuwe vijanden om te verslaan.

The Elder Scrolls Online | Bescherm de erfenis van de Bretons in The Elder Scrolls Online: High Isle | Nu beschikbaar op PC/MAC en Stadia, en op 21 juni voor Xbox en PlayStation Consoles

The Elder Scrolls Online: High Isle nieuwe gameplay trailer belicht het land van de Bretons en het gloednieuwe Elder Scrolls verhaal dat in de nieuwste Chapter voorkomt. The Elder Scrolls Online: High Isle lanceert op 21 juni voor consoles.

De meer dan 20 miljoen spelers van ESO krijgen toegang tot een nog nooit eerder vertoonde locatie in Tamriel, twee gloednieuwe companions, een nieuw kaartspel genaamd Tales of Tribute, en urenlang nieuw hoofdverhaal, uitdagende eindbazen en zijmissies om te verkennen. Spelers kunnen het nieuwe hoofdstuk kopen via de ESO Store, winkelier of platformwinkel van hun keuze. High Isle is nu verkrijgbaar voor PC/MAC en Stadia, en 21 juni 2022 voor Xbox- en PlayStation-consoles.

high on life © Microsoft / Bethesda

En Verder:

Forza Motorsport
Minecraft Legends
Pentiment
Ara: History Untold
INTERIOR/NIGHT’s
Diablo IV
Persona 5 Royal, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable
Wo Long: Fallen Dynasty
A Plague Tale: Requiem
Overwatch 2
Forza Horizon 5
Halo Infinite Pelican
Grounded
Sea of Thieves
The Elder Scrolls Online: High Isle
Fallout 76
Scorn
Ark 2
Hollow Knight: Silksong
The Last Case of Benedict Fox
Lightyear Frontier
High On Life
Ereban: Shadow Legacy
COCOON

Bron en foto © Microsoft / Bethesda

Vorig artikelBest Kept Secret kijkt terug op geslaagde editie in vernieuwde opzet
Volgend artikelNPO 3FM luidt festivalseizoen in met 3FM Festival Top 999