Home Games  Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward onthullen Bakugan: Champions of...

[VIDEO] Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward onthullen Bakugan: Champions of Vestroia™

Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward hebben vandaag Bakugan®: Champions of Vestroia™ aangekondigd. Een gloednieuw RPG-spel boordevol actie dat vanaf 4 november 2020 exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch™. De videogame borduurt voort op de immens populaire wereldwijde Bakugan-franchise, in navolging van de spannende anime tv-serie, het innovatieve speelgoed, het kaartspel en meer. De videogame vertelt een gloednieuw, origineel verhaal en biedt bovendien de welbekende Bakugan Brawls. Spelers sluiten vriendschappen met krachtige wezens (Bakugan) en kunnen hun teams naar wens samenstellen voor super strategische 1-op-1-gevechten.

“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Spin Master en WayForward om zo alle vechtactie van Bakugan: Champions of Vestroia naar Nintendo Switch te brengen,” aldus Kevin Kebodeaux, Senior Vice President van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De wereldwijde populariteit van Bakugan is onmiskenbaar en spelers van over de hele wereld zullen warmlopen voor deze game.”

Bakugan: Champions of Vestroia breidt de populaire vechtfranchise uit met een nieuwe, spannende en interactieve spelopzet. Denk aan aanpassingsmogelijkheden, competitieve actie, diepgaande strategie en personages en werelden in animestijl waar alle gamers en fans van Bakugan van kunnen smullen,” zegt Simonetta Lulli, Vice President van Spin Master Studios. “De game biedt urenlang speelplezier, of je nu in je eentje speelt of tegen Bakugan Brawlers online.”

Bakugan: Champions of Vestroia brengt de populairste aspecten van de tv-serie en het speelgoed samen in een authentiek, inspirerend nieuw spel,” aldus Voldi Way, President & CEO van WayForward. “We hebben het speciaal ontworpen voor Nintendo Switch, met unieke gevechten en strategische opties om een Bakugan-team op te zetten en ermee te vechten.”

De Bakugan: Champions of Vestroia videogame wordt uitgebracht door Warner Bros. Interactive Entertainment, geproduceerd door Spin Master en ontwikkeld door WayForward. De game neemt spelers mee op een reis door een origineel verhaal dat voortborduurt op de populaire tv-serie en speelgoedfranchise. Spelers kunnen hun Brawler aanmaken en naar wens aanpassen om als menselijk partner te strijden aan de zijde van de mysterieuze, buitenaardse Bakugan. De game omvat een volledig te navigeren 3D-wereld, verdeeld in verschillende districten met elk een eigen gevechtsarena. Spelers kunnen communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden.

Verder kunnen ze hun gevechtsvaardigheden online 1-op-1 meten met vrienden of spelers van over de wereld om zo de ware Kampioen van Vestroia te worden.

Bij de lancering is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin de videogame, een exclusieve Ultima Dragonoid die in een Bakugan verandert, een ruilkaart, een magnetische sleutelkaart en twee krachtige BakuCores™.

Bron © Warner Bros. Interactive Entertainme