Home Games  Verken West-Skyrim in ESO: Greymoor nu op PS4 & Xbox One en...

[VIDEO] Verken West-Skyrim in ESO: Greymoor nu op PS4 & Xbox One en vanaf 16 juni op Stadia

Het speelt zich meer dan 900 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim af, waardoor West-Skyrim zowel nieuw als vertrouwd aanvoelt in ZeniMax Online Studios’ bekroonde online RPG The Elder Scrolls Online: Greymoor. Vanaf nu kunnen spelers op PS4 en Xbox One de met sneeuw bedekte toppen van West-Skyrim en de donkere diepten van Blackreach verkennen. Stadia-spelers kunnen volgende week – op 16 juni – uitkijken naar de launch van Greymoor. 
 
Als tweede update in het jaarlange onderling verbonden avontuur, Dark Heart of Skyrim, brengt het Greymoor hoofdstuk een gigantisch nieuw Antiquities system dat in de lore van Elder Scrolls duikt en alle soorten spelers beloont, Harrowstorm world events, prestatie-updates en nog veel meer. Met ongeveer 30 uren aan nieuwe verhaalcontent om te ontdekken, brengt The Elder Scrolls Online: Greymoor compleet nieuwe ervaringen naar ESO en heeft verbluffende nieuwe verhalen en content voor veteranen en nieuwe spelers. 

Skyrim zoals je het nooit eerder zag
In West-Skyrim, de nieuwe toevoeging aan ESO, doorkruisen spelers de meedogenloze gebieden van de Nords en dalen ze af naar de diepste diepten van Blackreach – uitgebreid van wat spelers origineel verkenden in The Elder Scrolls V: Skyrim – om sinistere monsters te verslaan terwijl ze het geheim van het Dark Heart of Skyrim ontrafelen. Spelers verkennen vertrouwde en herkenbare locaties uit West-Skyrim, waaronder Solitude, Morthal, Labyrinthian, Dragon Bridge en meer.

Een oud kwaad staat op
Een verschrikkelijk leger van monsters, geleid door een Vampire Lord, staat op uit de diepten van Blackreach. Met de bedoeling zielen te verslinden om hun duivelse plannen van brandstof te voorzien, is het aan de helden van Skyrim — zoals Lyris Titanborn, een publiekslieveling uit de basisgame — om het licht terug te brengen en het Dark Heart of Skyrim te onthullen.

Onthul de verborgen geschiedenis van Tamriel
Greymoor lanceert het gloednieuwe Antiquities system dat spelers de mogelijkheid geeft om de verborgen geschiedenis van Tamriel te onthullen door unieke verzamelobjecten, schatten en zelfs krachtige mythische items vrij te spelen, wat beloningen voor alle soorten spelers oplevert. Als onderdeel van dit uitgebreide non-combat-systeem reizen spelers verder dan West-Skyrim en door heel Tamriel om de locaties van oude relikwieën te vinden en op te graven om zo een wereldberoemde archeoloog te worden.

Nieuwe World Events
Het Greymoor hoofdstuk brengt ook nieuwe world events in de vorm van Harrowstorms: verschrikkelijke, bovennatuurlijke stormen die de mensen van West-Skyrim teisteren. Spelers moeten samenwerken om de Harrowstorms die het land terroriseren te onderdrukken en een einde te maken aan de vampierbedreiging die Tamriel boven het hoofd hangt.

Bestaande spelers kunnen de The Elder Scrolls Online: Greymoor digitale upgrade kopen, terwijl nieuwe spelers de complete The Elder Scrolls Online: Greymoor kunnen aanschaffen, een pakket dat de ESO basisgame, alsook Morrowind, Summerset en Elsweyr hoofdstukken.

Bron© Bethesda