Home Games Vampire: The Masquerade – Swansong is nu verkrijgbaar op Steam

[Video] Vampire: The Masquerade – Swansong is nu verkrijgbaar op Steam

© Nacon

Vampire: The Masquerade – Swansong, de op verhaal gefocuste RPG van de studio Big Bad Wolf, is nu verkrijgbaar op Steam, nadat de game op 19 mei 2022 al verscheen voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X en pc (Epic Games Store).

Deze door Big Bad Wolf (The Council) ontwikkelde game is een videogame-versie van de klassieke tabletop RPG Vampire: The Masquerade en geeft een gloednieuwe draai aan de gameplay. Elke keuze telt, zowel tijdens de onderzoeksfases als bij de interactie met andere personages. Spelers kunnen de game nu toevoegen aan hun Steam-verlanglijst.

Over Vampire: The Masquerade – Swansong
Deze verhaalgerichte RPG is gebaseerd op de vijfde editie van Vampire: The Masquerade. In de game speel je met drie vampiers, elk lid van een andere clan van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers toe behoren. Door de verweven wegen van de hoofdrolspelers, krijgen spelers verschillende perspectieven aangereikt om waarheid van leugens te scheiden. Omgeven door geruchten over samenzweringen, moorden en machtsstrijd, moeten spelers hun clan beschermen, de waarheid achterhalen en, boven alles, zorg dragen voor het intact blijven van de Masquerade – een vampierwet die het bestaan van vampiers voor mensen verborgen houdt.

Kenmerken:
– Drie speelbare vampiers met elk hun eigen krachten, motieven en persoonlijke kwellingen

– Elk van de drie helden heeft een personage-sheet met hun eigen kenmerken, inclusief Skills en clan-gerelateerde Disciplines om naar eigen voorkeuren te upgraden en gebruiken – zolang ze hun dorst naar bloed maar kunnen lessen.

– Originele gameplay, waarin elke dialoogconfrontatie het verhaal een nieuwe wending kan geven

– Een vertakkend verhaal, waarin elke keuze gevolgen heeft

–  De beklemmende sfeer en het mysterieuze universum van de tabletop RPG

–  Een originele soundtrack van de beroemde componist Olivier Derivière 

Met meer dan vijftien verschillende eindes voor de hoofdpersonages en evenveel voor het lot van Bostons Camarilla, zal elke speler een eigen, uniek avontuur beleven.

Vampire: The Masquerade – Swansong is verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam en Epic Games Store). De game verschijnt later ook nog op de Nintendo Switch™.

Bezoek de Steam-pagina van Vampire: The Masquerade – Swansong

Bron en foto © Nacon