Home Games Train Life: A Railway Simulator zit op het juiste spoor!

[video] Train Life: A Railway Simulator zit op het juiste spoor!

© Nacon

Train Life: A Railway Simulator zit op het juiste spoor! Twee maanden na de lancering in Vroegtijdige Toegang op pc (Steam en Epic Games Store), wordt de game nog steeds zeer hoog gewaardeerd door de gaming-community (83% positieve reviews) en gaat hij volle vaart voorwaarts met een grote update. Train Life is de eerste simulator die spelers tegelijk het leven van een treinmachinist laat ervaren en hun eigen treinbedrijf laat beheren.

De update voegt twee nieuwe, internationale (ICE) treinen toe aan de game. Deze hogesnelheidstreinen van het Duitse treinbedrijf Deutsche Bahn verbinden verschillende grote Duitse steden in Train Life. De nieuwe update laat spelers rijden met de ICE 3- en ICE 4-modellen, vanuit de zeer realistische reproductie van de machinistencabine.

© Nacon

Naast de nieuwe treinen zijn er ook nieuwe spoorlijnen en stations. Je kunt nu reizen naar Londen, Parijs, Brussel, Amsterdam en vele andere getrouw nagemaakte stations om passagiers te vervoeren of goederen te leveren.

Daarnaast zijn er nieuwe scenario’s toegevoegd aan de Mission-mode, waarin spelers onder bepaalde omstandigheden diverse missies moeten voltooien. Om deze uitdagingen te voltooien is kennis van de voertuigen van essentieel belang.

Tenslotte zijn er diverse problemen opgelost om de kwaliteit, de stabiliteit en het realisme van de game te verbeteren.

Bekijk de livestream die gisteren plaatsvond met de Simteract-ontwikkelaars, waarin ze de nieuwe features van de update bespreken:

https://www.twitch.tv/nacon/videos

Bron en foto © Nacon

Vorig artikelApple introduceert Self Service-reparaties
Volgend artikel[video] Premium Sony Xperia PRO-I met een 1.0 inch beeldsensor en autofocus met fasedetectie nu als pre-order te bestellen