Home Games Titel nieuwe Pokemon animatieserie bekend

[Video] Titel nieuwe Pokemon animatieserie bekend

© Pokémon

The Pokémon Company International heeft vandaag de officiële titel en het logo van de nieuwe Pokémon-animatieserie bekendgemaakt. ‘Pokémon Horizons: De serie’ zal in 2023 en daarna in première gaan.
 
The Pokémon Company Group heeft ook een nieuwe lange trailer uitgebracht met niet eerder vertoonde beelden uit geselecteerde afleveringen van de serie. De trailer werpt alvast een blik op de verhaallijn van ‘Pokémon Horizons: De Serie’, waarin ontrafeling van de geheimen in de Pokémon-wereld centraal staat.
 
In ‘Pokémon Horizons: De serie’ ontmoeten de twee hoofdpersonen Liko, die Sprigatito als partner-Pokémon heeft, en Roy vele personages, onder wie een groep die onder leiding staat van Friede en Kapitein Pikachu en die Rising Volt Tacklers genoemd wordt. De Rising Volt Tacklers trekt in een luchtschip door de Pokémon-wereld. Tot de groep behoren Orla, die gek is op mechanische en elektrische werkzaamheden en vergezeld wordt haar partner-Pokémon Metagross, Murdock, die heel goed kan koken en in gezelschap is van zijn partner-Pokémon Rockruff, Mollie, die gespecialiseerd is in healingbehandelingen en bijgestaan wordt door haar partner-Pokémon Chansey, en Ludlow. Liko en Roy komen ook Amethio en zijn partner-Pokémon Ceruledge tegen. Hij behoort tot een organisatie met de naam ‘Explorers’. Daarnaast treffen ze de populaire videostreamer Nidothing.
 
“De animatieserie ‘Pokémon Horizons: De serie’ wordt een spannende verkenningstocht naar nieuwe wonderen waarin boeiende ontdekkingen over de Pokémon-wereld gedaan worden”, aldus Taito Okiura, Vice President Marketing bij The Pokémon Company International. “De meest recente trailer van ‘Pokémon Horizons: De serie’ werpt meer licht op de mysterieuze avonturen die Liko en Roy te wachten staan. We roepen Trainers op deze geheimen te ontrafelen wanneer de serie later dit jaar buiten Japan in première zal gaan.Bron en foto © Pokémon