Home Games  Sword Art Online’s aankomende titel Sword Art Online Last Recollection toont gameplay...

[VIDEO] Sword Art Online’s aankomende titel Sword Art Online Last Recollection toont gameplay en nieuwe elementen van het verhaal

© Bandai Namcoi

Swqord Art Online Last Recollection, de gloednieuwe titel van de Sword Art Online-serie, die op 6 oktober uitkomt op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, toont in deze nieuwe trailer glimpen van de gevechtsgameplay en de sombere sfeer waarin het verhaal van de game zich afspeelt: zie onderstaande video

Alles lijkt somber en hopeloos voor Kirito en zijn vrienden, maar ze geven niet op! En deze trailer toont de Vuurgodin Ignia en de Windgodin Aeria, respectievelijk belichaamd door Lisbeth en Silica, die zich bij de Godinnen Stacia, Solus en Terraria voegen in de strijd tegen Vecta, de God van de Duisternis.

De gevechten worden intenser dan ooit door samenwerking: spelers kunnen hun teamleden het commando geven om aan te vallen, te ontwijken, een speciale vaardigheid te gebruiken, geen rust te laten en de vijand te omsingelen!

SWORD ART ONLINE Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bron en foto © Bandai Namco