Home Games Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 is nu beschikbaar...

[VIDEO] Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC

© Warner Bros games en DC.

Warner Bros. Games en DC hebben Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 gelanceerd, een gratis DLC-update die vanaf nu beschikbaar is voor alle gamebezitters op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store).
 
Seizoen 1 bevat The Joker, die een nieuwe rekruut van Task Force X wordt nadat Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark hem hebben gered uit zijn eigen Elseworld, waar Brainiac is binnengedrongen. Deze alternatieve versie van de iconische DC Super-Villain voegt zich bij de Squad als een speelbaar personage met zijn eigen stijl van chaos en waanzin, zoals te zien is in een nieuwe in-game video die een nadere blik werpt op deze Elseworld-twist van de Clown Prince of Crime.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 bevat nieuwe Incursions en Strongholds, missies en activiteiten, cosmetica, Justice League-varianten voor eindbazengevechten en nog veel meer. Tijdens de twee afleveringen van het seizoen maken spelers kennis met nieuwe uitrusting geïnspireerd op DC Super-Villains Scarecrow en Two-Face en nieuwe wapens gebaseerd op Mad Hatter, Merlyn, Dr. Psycho, Reverse-Flash en Black Manta.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ’s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store). Ga voor meer informatie naar SuicideSquadGame.com of praat mee met de community op Twitter (SuicideSquadRS), Instagram (SuicideSquadRS), YouTube (SuicideSquadRS), Twitch (Rocksteady), Facebook (SuicideSquadRocksteady) en Discord (SuicideSquadRS).
  *** Deze video’s/trailers mogen alleen worden weergegeven als ze zich achter een leeftijdshek bevinden dat: (1) leeftijdsneutraal is (d.w.z. dat de gebruiker zijn geboortedatum moet invoeren of deze moet selecteren in een vervolgkeuzelijst); (2) redelijke technische maatregelen toepast om te voorkomen dat minderjarige gebruikers hun leeftijd opnieuw invoeren nadat hen aanvankelijk de toegang is geweigerd; en (3) geen PEGI-waarderingsinformatie weergeeft op de trailerplayer of het leeftijdshek zelf. Het niet implementeren van deze vereisten kan uw vermogen om in de toekomst materiaal van deze aard van ons te verkrijgen in gevaar brengen. ***

Suicide Squad: Kill the Justice League
Seizoen 1 is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC

 
Bekijk hieronder de officiële Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 – Meet The Joker video:

Bron en foto © Warner Bros games en DC.