Home Games  Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld

[VIDEO] Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld

Square Enix Ltd., onthulde STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN™, als onderdeel van de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream op de E3. Deze nieuwe action-RPG wordt ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES, de makers van de NINJA GAIDEN- en Nioh-series, en brengt een nieuwe visie naar de FINAL FANTASY®-serie. Spelers kunnen STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN in 2022 aanschaffen voor de PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Tijdens de show werd ook de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION aangekondigd. Deze proefversie biedt spelers een voorproefje op de game waarin Jack en zijn bondgenoten – Ash en Jed – de poorten van de Chaos Shrine openen. Ze zijn vastberaden de Chaos te verslaan en hebben de herinneringen aan hun strijd diep in hun harten begraven. Zijn zij misschien de Warriors of Light waar de voorspellingen over spreken?

Spelers van de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION kunnen alvast een stukje van deze duistere fantasiewereld verkennen. Daarbij kunnen ze een reeks iconische monsters uit de FINAL FANTASY-serie bestrijden met krachtige spreuken en vaardigheden uit diverse jobs, waaronder warrior, dragoon en black mage.

“Hoewel het FINAL FANTASY is, voelt het toch anders, maar het bloed van FINAL FANTASY stroomt ongetwijfeld door de aderen van deze game”, zegt Tetsuya Nomura, creative producer voor STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN. “We zijn de uitdaging aangegaan om de moeilijke middenweg te vinden voor deze volwassen en stijlvolle titel. We hebben wat tijd nodig voordat we de game kunnen voltooien, en hoewel het vechtsysteem bloederig is, is het wel verbonden met het verhaal, dus hopen we dat jullie deze kans aangrijpen om het eens te proberen.”

“Ik ben echt blij dat ik betrokken ben bij een nieuwe FINAL FANTASY, en dan ook nog een titel die verbonden is met de oorsprong van de serie,” zegt Fumihiko Yasuda, hoofd van Team NINJA bij KOEI TECMO GAMES. “Met behulp van de feedback die we van spelers krijgen die de proefversie speelden, zullen wij bij Team NINJA allemaal ons best doen om hiervan een titel te maken die niet alleen voldoet aan de verwachtingen van actiegame-fans, maar ook aan die van FINAL FANTASY-fans!”

De STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION is vanaf nu tot en met 24 juni 2021 16:59 uur gratis beschikbaar op de PS5. Je kunt de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION  voor PS5™ downloaden in de PlayStation®Store**.

Daarnaast worden spelers die STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION hebben gedownload en gespeeld uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête*** om feedback te geven aan het ontwikkelingsteam over hun spelervaring en aldus een bijdrage te leveren aan de vorm waarin de game uiteindelijk verschijnt. De enquête is geopend van nu tot en met 30 juni 2021 16:59 uur en is toegankelijk via het menuscherm van de proefversie.

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN komt in 2022 beschikbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN heeft nog geen classificatie gekregen.

Bron en foto © Sqaure Enix

Vorig artikelDe slag om de Schelde slaat slag met Gouden Film
Volgend artikelGa op reis naar OlliOlli World in gloednieuwe E3-trailer