Home Games Nieuwe details bekendgemaakt over pokemon brilliant diamond, shining pearl en pokemon...

[video] Nieuwe details bekendgemaakt over pokemon brilliant diamond, shining pearl en pokemon legends: arceus

© Pokémon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details over de videospellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl bekendgemaakt en nieuwe Hisuian-vormen van Zorua en Zoroark in Pokémon Legends: Arceus onthuld.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021, en Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022, exclusief voor Nintendo Switch™-systemen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Trainers kunnen nu op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon een nieuwe video bekijken met het laatste nieuws over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Beide spellen komen uit op vrijdag 19 november 2021. Ze kunnen momenteel vooruitbesteld worden, wat beloond wordt met speciale vroegkoopbonussen.[1]

Ter gelegenheid van de lancering van beide spellen zal er in de spellen tevens een feestelijk Pokémon GO-event plaatsvinden van dinsdag 16 november 2021 tot zondag 21 november 2021.Meer details zullen bekendgemaakt worden op de officiële Twitterpagina van Pokémon GO en op de officiële blog van Pokémon GO.

Vandaag is verder nog het volgende nieuws bekendgemaakt.

De baas en de commandanten van het mysterieuze Team Galactic
Tijdens de verkenning van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl komen spelers op hun pad zowel vrienden als tegenstanders tegen.

Cyrus en Weavile
Een charismatische man die de leiding heeft over Team Galactic. Cyrus praat en handelt altijd op een rustige en rationele wijze. Hij veracht de menselijke geest en emoties en heeft hiervan geen hoge pet op.

Mars en Purugly
Mars is een wilskrachtige commandant die een hekel heeft aan verliezen en trouw heeft gezworen aan Cyrus. Haar passie voor Pokémon leidt soms tot krachtige emotionele uitbarstingen. Haar partner-Pokémon is Purugly.

Jupiter en Skuntank
Jupiter heeft iets mysterieus over zich. Ze is absoluut goed in Pokémon-gevechten, maar ze heeft er echt alles voor over om haar doelen te bereiken, zelfs Pokémon van andere mensen stelen. Haar partner-Pokémon is Skuntank​.

Saturn en Toxicroak
Saturn is een coole en beheerste commandant. Hoewel hij een van de weinigen is die af en toe zijn twijfels uit over de plannen van Cyrus, is Saturn koel en kalm genoeg om zijn orders trouw uit te voeren. Zijn partner-Pokémon is Toxicroak.

De sterkste Pokémon Trainers van de stad: Gym Leaders

Candice en Abomasnow
Gym Leader Candice van de Snowpoint City Gym maakt gebruik van Pokémon van het type Ice, waarbij Abomasnow haar team leidt. Ze staat bekend als de Diamond Dust Girl en is een bevlogen Trainer die bijzonder gefocust is.

Volkner en Luxray
Gym Leader Volkner van de Sunyshore City Gym maakt gebruik van Pokémon van het type Electric, waarbij Luxray zijn team leidt. Hij is naar verluidt de sterkste Gym Leader in de regio Sinnoh, maar hij verveelt zich vanwege het gebrek aan uitdagende tegenstanders. Daarom is hij zijn gym constant aan het vernieuwen.

De Legendary Pokémon Uxie, Mesprit en Azelf​
Deze drie Legendary Pokémon komen voor in de mythen van de regio Sinnoh. Volgens de bewoners van Sinnoh is Uxie het wezen van de kennis, Mesprit het wezen van de emotie en Azelf het wezen van de wilskracht. Hoe raken deze drie Legendary Pokémon betrokken bij jouw avontuur?

De drie meren van de regio Sinnoh
Sinnoh herbergt drie weelderige meren: Lake Acuity, Lake Verity en Lake Valor. Naar verluidt sluimeren er Legendary Pokémon op de bodem van deze meren.

Ga voor meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar Pokemon.nl/DiamondPearl.

Pokémon Legends: Arceus
Naast de Hisuian Growlithe-kimonoset[2] krijgen vroege kopers van Pokémon Legends: Arceus het kwade vossenmasker als vroegkoopbonus cadeau. Spelers kunnen dit unieke kwade vossenmasker met Hisuian Zoroark-thema opzetten tijdens hun avonturen in de regio Hisui![3]

Introductie van de onlangs ontdekte Hisuian-vormen van Zorua en Zoroark

Hisuian Zorua
Category: Spiteful Fox Pokémon
Type: Normal/Ghost
Height: 0,7 m
Weight: 12,5 kg

Herboren als Ghost-type uit wrok
Deze Zorua zijn naar de regio Hisui getrokken nadat ze uit andere landen verdreven waren door mensen die deze Pokémon uit de weg gingen vanwege hun griezelige illusies. De Zorua kwamen echter om, omdat ze de barre omgeving van Hisui en de strijd met andere Pokémon niet aankonden. Hun voortlevende zielen zijn herboren in deze vorm van het type Ghost vanwege hun wrok tegen mensen en Pokémon.

Ze vermommen zich en leven van de angst van hun doelwitten
Als Hisuian Zorua personen of Pokémon ontdekken die in hun eentje zijn, kunnen de Zorua zich aan hen vertonen in de gedaante van de betreffende persoon of Pokémon. In tegenstelling tot de illusies van de eerder ontdekte vorm van Zorua, komen deze spookachtige imitaties voort uit de rancuneuze kracht die afgegeven wordt door de lange vacht op het hoofd van Hisuian Zorua, rondom zijn nek en op zijn staart.

Hisuian Zoroark
Category: Baneful Fox Pokémon
Type: Normal/Ghost
Height: 1,6 m
Weight: 73 kg

Zijn weelderige vacht spuwt vervloekte illusies
De rancuneuze kracht die de lange, kronkelende vacht van Hisuian Zoroark afgeeft, vormt angstaanjagende illusies. Bovendien kan deze kracht vijanden lichamelijk letsel toebrengen en hun lichaam zowel vanbinnen als vanbuiten beschadigen. En de illusies die Zoroark vormt, drukken zo’n diepe wrok uit tegen alles en iedereen in deze wereld dat degenen die ze aanschouwen, naar verluidt gek worden van angst.

Een Pokémon met een onverwachte zachte kant
Hisuian Zoroark is razend vijandig en agressief tegen mensen en andere Pokémon. Hij blijkt echter een meelevend trekje te hebben voor degenen die hij als naasten of familie ziet.

Ga voor meer informatie over Pokémon Legends: Arceus naar Pokemon.nl/LegendsArceus.

Bron en foto © Pokémon