Home Games Monster Truck Championship in actie

[VIDEO] Monster Truck Championship in actie

NACON en de studio TEYON presenteren met plezier een gameplayvideo van Monster Truck Championship, de eerste simulatie die spelers de waanzinnige kracht van Monster Trucks écht laat beleven. De game komt in oktober 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en Steam, en later naar Nintendo Switch.

Monster Truck Championship is een unieke simulatie die spelers met gigantische trucks laat deelnemen aan verschillende competities. Doordat Monster Truck Championship is gericht op een realistische ervaring in plaats van een arcadestijl, kunnen spelers de unieke physics van deze voertuigen gebruiken om ongelooflijke moves uit te voeren – zowel op de grond als in de lucht.

Monster Truck Championship biedt vijf soorten uitdagingen: Race, waarin je probeert als eerste te eindigen nadat je een bepaald aantal rondes tegen andere coureurs hebt geraced; Time-Trial, waarin je probeert de snelste tijd neer te zetten; Drag Races, waarin je het opneemt tegen één andere coureur op een kort deel van de track; Freestyle, waarin je probeert zoveel mogelijk spectaculaire tricks uit te voeren; en Destruction, waarin je wordt beloond voor elk voorwerp dat je sloopt!

Om nog meer op te gaan in de ervaring, kun je overschakelen naar de cockpit-camera en het opwindend gevoel ervaren dat je krijgt als je hoog boven de track rijdt. Tijdens tricks wordt de camera zo geplaatst dat je je move vanuit de beste hoek kunt bewonderen, soms zelfs in slowmotion! 

Monster Truck Championship is rijk aan content, inclusief:

  • 25 circuits in verschillende Amerikaanse steden
  • 16 trucks die je kunt aanpassen om je eigen unieke exemplaar te maken
  • Realistische besturing en physics, inclusief onafhankelijke besturing van voor- en achterwielen en aanpassingsmogelijkheden voor diverse mechanische elementen, zoals de ophanging, versnellingen en motor
  • Een online-mode voor maximaal 8 spelers tegelijk
  • Een carrière-modus waarin je je voertuig, sponsors en technici moet managen om je prestaties en inkomsten te verbeteren

Monster Truck Championship verschijnt in oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en Steam, en later voor de Nintendo Switch.

Bron © Nacon