Home Games Mario + Rabbids Sparks of Hope introduceert gratis demo en allereerste...

[Video] Mario + Rabbids Sparks of Hope introduceert gratis demo en allereerste DLC

© Ubisoft

Mario + Rabbids Sparks of Hope brengt vandaag niet alleen een gratis demo naar de game, maar ook de allereerste DLC, met onder meer nieuwe gameplay mechanics.

Vanaf vandaag kunnen spelers Mario + Rabbids Sparks of Hope gratis uitproberen via de Nintendo eShop Demo. In deze demo krijgen spelers de kans om de hele proloog van de game en een deel van de eerste planeet te ontdekken. Gedurende de demo verkennen spelers Beacon Beach, spelen ze geheimen vrij en vechten ze tegen Darkmess-vijanden. Om toegang te krijgen tot deze demo moeten spelers verbinding maken met de Nintendo eShop en de Mario + Rabbids Sparks of Hope Demo downloaden.

Vandaag verschijnt ook The Tower of Doooom, de eerste DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope, exclusief verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass. In deze DLC betreden Mario, Rabbid Peach en hun vrienden een mysterieuze toren en ontmoeten ze de eigenaardige Madame Bwahstrella. Ze heeft hen nodig om Cursa’s minions in bedwang te houden, de toren te beklimmen en hun oude vriend Spawny te bevrijden.

In deze gloednieuwe gamemodus moeten spelers strijden door gevechten om de top van de Toren te bereiken. Met 4 Heroes en Sparks die willekeurig worden gekozen uit het volledige rooster van de hoofdgame, moeten spelers hun team tijdens hun expeditie opbouwen en upgraden, strategisch plannen en hun tactiek aanpassen als ze tegen alle verwachtingen in willen zegevieren.

In The Tower of Doom is het einde nog maar het begin. Spelers die slagen, ontgrendelen nieuwe expedities met een sterke herspeelwaarde, toenemende moeilijkheidsgraad en nieuwe cosmetische beloningen. Deze gamemodus is gemaakt voor zowel nieuwkomers als tactische liefhebbers en mengt de tactische gameplay van de hoofdgame met een extra laag strategie.

Mario + Rabbids Sparks of Hope is reeds exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switc., onder meer op de Ubisoft Store.

Bron en foto © Ubisoft