Home Games Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 3 verschijnt op 7...

[Video] Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 3 verschijnt op 7 december

© Nintendo

Bereid je voor op nieuw raceplezier, want op 7 december komen acht extra circuits naar Mario Kart 8 Deluxe met de betaalde DLC* Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas* voor de Nintendo Switch. Set 3 bevat onder meer de fleurige velden van DS Peach’ Paleistuin en het feestelijk versierde Dennenboomdorp uit Mario Kart Tour, met volop kerstsfeer tussen besneeuwde bergen en hoge dennenbomen. Daarnaast kunnen spelers genieten van de stadsomgevingen van Londen-Ronde en buitenaardse bochten maken op het 3DS Regenboogbaan-circuit, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Bekijk de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 3-trailer om alle circuits van set 3 te zien.

Set 3 bevat de Rotsbeker en de Maanbeker, met klassieke circuits uit de hele Mario Kart-serie, waaronder circuits die verschenen in delen voor de Wii- Game Boy Advance-, Nintendo DS- en Nintendo 3DS-systemen, en Mario Kart Tour. Elk circuit kan zowel lokaal als online** gespeeld worden. De circuits zijn als volgt over de bekers verdeeld:

 • Rotsbeker
  • Londen-ronde – Race voorbij beroemde attracties – en je rivalen – om als eerste te eindigen op dit circuit, dat is geïnspireerd door Londen en oorspronkelijk in Mario Kart Tour verscheen.
  • Boo-bruggen – Pas op voor deze vele boo’s en probeer je voeten droog te houden op dit griezelige circuit uit Mario Kart: Super Circuit.
  • Kampioensberg – Scherpe bochten en stuiterende rotsblokken zijn de voornaamste hindernissen op dit bergcircuit uit Mario Kart 7.
  • Wigglers Woud – Spring door het dichte bladerdek en race over reusachtige bomen in dit circuit uit Mario Kart Wii.
 • Maanbeker
  • Berlijn-bezoek – Pas op voor vallende Whomps en Twhomps op je weg voorbij de prachtige stadsgezichten van dit parkoers uit Mario Kart Tour.
  • Peach ’Paleistuin – Tsjirpende vogels, stuiterende Chain Chomps en uitgestrekte bloemenvelden zetten de toon op dit circuit uit Mario Kart DS.
  • Dennenboomdorp – Scheur door de halfpipe en beklim de besneeuwde hellingen van dit circuit uit Mario Kart Tour, dat met zijn reusachtige snoepstokken en cadeautjes voor een feestelijke sfeer zorgt.
  • Regenboogbaan – De regenboogbaan slingert rond verschillende planeten in dit buitenaardse circuit uit Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS.

Set 3 wordt toegevoegd aan Set 1 en Set 2, waarmee de helft van uitbreidingspas-circuits beschikbaar is. De andere 24 circuits verschijnen volgend jaar. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat zes verschillende sets met elk acht circuits, die aan het eind van 2023 allemaal zijn verschenen.

Geef Mario Kart 8 Deluxe een nieuwe boost met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor meer hellingen, bochten en schansen in maar liefst 48 geremasterde circuits, verdeeld over zes sets die met tussenpozen beschikbaar komen. Leden van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket krijgen zonder extra kosten*** toegang tot alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart te koop in de Nintendo eShop. Set 3 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch. Maak een nostalgische reis door de geschiedenis van Mario Kart en race over de finish van maar liefst 48 extra circuits. In totaal verschijnen zes sets met elk acht circuits, de laatste set verschijnt aan het eind van 2023.

* Let op: de sets met circuits zijn niet los verkrijgbaar. Je hebt een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch nodig om de content van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas te kunnen gebruiken. Ook moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Ontdek meer over het updaten van games op de Nintendo Switch.

** Om online te kunnen spelen heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (wordt apart verkocht) en Nintendo Account nodig. Niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Er zijn diverse voorwaarden van toepassing. Lees meer over de betaalde ledenservice. *** Je hebt een actief Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket-lidmaatschap nodig om zonder kosten toegang te krijgen tot de DLC.

Bron en foto ©