Home Games Je gelooft nooit wat je zult worden: The Quarry is nu...

[Video] Je gelooft nooit wat je zult worden: The Quarry is nu wereldwijd beschikbaar

© 2K Games

De must-play, must-see tiener-horror entertainment ervaring van deze zomer van 2K en Supermassive Games is nu beschikbaar; The Quarry nodigt je uit om onvoorstelbare keuzes te maken in een verbluffende verhalende ervaring van het bekroonde team achter Until Dawn

Vandaag kondigen 2K en Supermassive Games aan dat The Quarry, een gloednieuwe tiener-horror verhalende game van Supermassive Games en het bekroonde team achter Until Dawn, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, en Windows PC via Steam.

The Quarry volgt een groep van negen tienerbegeleiders die zijn gestrand in Hackett’s Quarry op de laatste dag van het zomerkamp. Met een ensemble van Hollywood-sterren en horrorlegendes, waaronder David Arquette (“Scream” franchise), Ariel Winter (“Modern Family”), Justice Smith (“Jurassic World”), Brenda Song (“Dollface”), Lance Henriksen (“Aliens”), Lin Shaye (“Insidious” franchise), Ted Raimi (“Creepshow”) en meer, spelers spelen als elk van de negen kamp adviseurs in een spannend filmisch verhaal, waar elke beslissing vorm geeft aan hun unieke verhaal van een verward web van mogelijkheden. Elk personage kan de ster van de show worden – of sterven voor het daglicht komt.

“Het is bijna zeven jaar geleden dat we onze laatste tiener-horror game uitbrachten, en we hebben onszelf uitgedaagd om interactieve storytelling vooruit te helpen en de technologische sprongen ten volle te benutten met The Quarry,” aldus Will Byles, directeur bij Supermassive Games. “The Quarry biedt je de kans om te zien welke keuzes je zou maken wanneer je geconfronteerd wordt met het ondenkbare en onvoorstelbare. Ik kan niet wachten om te zien welke verhalen jullie creëren!”

“Het team van Supermassive Games heeft de lat voor het interactieve verhalende genre weer eens hoger gelegd,” aldus David Ismailer, President bij 2K. “Met een ongelooflijke cast en nagelbijtend verhaal, was het fantastisch om met hen samen te werken om fans te brengen wat zeker een van de meest meeslepende tienerhorror thrill rides van de zomer zal worden.”

Naast de lancering van The Quarry vandaag, is er nu ook een gratis speelbare trial van het spel beschikbaar op alle platforms. De trial bevat de Prologue van The Quarry, die het decor vormt voor de schrijnende gebeurtenissen die volgen in de game en spelers een voorproefje geeft van wat de volledige game in petto heeft. 

© 2K Games

The Quarry biedt spelers een reeks boeiende functies, waaronder:
 

  • Jouw verhaal, hun lot. Durf jij te kijken wat er achter dat valluik zit? Onderzoek je het geschreeuw dat weerklinkt in het bos? Red je je vrienden of ren je wanhopig voor je leven? Elke keuze, groot of klein, geeft vorm aan je verhaal en bepaalt wie blijft leven om het na te vertellen;
  • Een verbluffende filmische ervaring. Geavanceerde technieken voor het vastleggen van gezichten en filmische belichting, gecombineerd met ongelooflijke prestaties van een iconische ensemblecast van Hollywood-talent, brengen de verschrikkingen van Hackett’s Quarry tot leven in een hartveroverende, filmische thrill ride;
  • Geniet van de griezel met vrienden. Vertrouw op maximaal zeven vrienden in de online game*, waar uitgenodigde spelers meekijken en stemmen over belangrijke beslissingen, waardoor een verhaal ontstaat dat door de hele groep wordt vormgegeven! Of, speel samen in een party horror bank co-op ervaring waar elke speler een raadsman kiest en hun acties controleert;

Pas je ervaring aan. Instelbare moeilijkheidsgraad voor alle gameplay-elementen laten spelers van elk niveau genieten van de horror. En als je liever kijkt dan speelt, kun je in de Movie Mode van The Quarry genieten als een filmische thriller die je niet snel vergeet. Kies hoe je wilt dat het verhaal zich ontvouwt, leun achterover en eet wat popcorn tussen al het geschreeuw door!

© 2K Games

The Quarry is beschikbaar in twee versies waaruit spelers kunnen kiezen:

The Quarry: Standard Edition is verkrijgbaar voor € 69,99** in zowel fysieke als digitale vorm voor PlayStation 4, Xbox One, en digitaal op Windows PC via Steam. Het bevat de volledige game. Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S is The Quarry verkrijgbaar voor € 79,99** in zowel fysieke als digitale vorm en zal geoptimaliseerd zijn voor consoles van de volgende generatie.

The Quarry: Deluxe Edition is alleen digitaal verkrijgbaar voor € 84,99** voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via Steam, en alleen digitaal voor €84,99** voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Deze bevat de volledige game***, de Gorefest Movie Mode-optie, directe toegang tot het Death Rewind-systeem, het Horror History Visual Filter Pack en personage-outfits in jaren ’80-thema (automatisch geleverd in-game op of voor 8 juli 2022). Details omvatten:

  • Gorefest-optie in de Movie Mode. Druk op play, leun achterover, en geniet van de meest gruwelijke, bloederige, spetterende versie van The Quarry. Voor fans van grindhouse grotesken: een overvloed aan dood, ontleding, en emmers bloed wachten in deze brutale optie voor Movie Mode;
  • Direct toegang tot het Death Rewind systeem. Krijg direct toegang tot Death Rewind, een herhalingsmechanisme dat je normaal vrijspeelt na je eerste voltooiing van The Quarry. Begin het verhaal met drie mogelijkheden om de dood van een speelbaar personage terug te draaien, zodat je het lot kunt veranderen en hen daarbij kunt redden. Maar met slechts drie pogingen per playthrough moet je beslissen wanneer iemands leven het echt waard is om gered te worden, en het ongedaan maken van het ene verschrikkelijke einde kan tot een ander leiden. Kies verstandig;
  • Horror History Visual Filter Pack. Pas de esthetiek van The Quarry naar je eigen smaak aan door te kiezen uit drie filmische visuele filters, die elk een ander tijdperk en een andere stijl van iconische horrorfilms nabootsen! Kies uit een 8mm-stijl film grain (Indie Horror), een retro VHS esthetiek (’80s Horror), of de klassieke zwart-wit cinematic filter (Classic Horror);

’80s Throwback character outfits. Stuur de looks van de kampbegeleiders terug in de tijd! Dit retro-pakket bevat nieuwe, op de jaren ’80 geïnspireerde, cosmetische personage-outfits voor de speelbare personages van The Quarry. Opmerking: De ’80s Throwback Character Outfits worden automatisch in-game geleverd op of voor 8 juli 2022.

The Quarry is ontwikkeld door Supermassive Games en heeft een PEGI-rating van PEGI 18 gekregen.

* Online multiplayer-functionaliteit zal beschikbaar zijn na de lancering op of voor 8 juli 2022. Multiplayer-functionaliteit alleen op dezelfde PlayStation- of Xbox-consolegeneratie.
 
** Gebaseerd op de adviesprijs van 2K. De werkelijke verkoopprijs kan variëren. Zie lokale winkel voor info.
 
*** Bij aankoop op PlayStation of Xbox krijg je zowel de current-gen als de next-gen versie van het spel in de Deluxe Edition. Geen kruiselingse progressie van save data. Alleen multiplayer-functionaliteit voor dezelfde Xbox- en PlayStation-generaties. Beide versies van de game hebben recht op hetzelfde Xbox-netwerkaccount of PlayStation™Network-account waarop ze zijn gekocht.

Bron en foto © 2K Games

Vorig artikelEA SPORTS FIFA 22 kondigt het Ultimate Team of the Season aan
Volgend artikelMaikel Kieftenbeld eerste nieuwe versterking van FC Emmen