Home Games Het avontuur van One Piece Odyssey gaat verder met de DLC...

[VIDEO] Het avontuur van One Piece Odyssey gaat verder met de DLC ‘Reunion of Memories’

© Bandai Namco

Bandai Namco Europe kondigt Reunion of Memories aan, een DLC die binnenkort verschijnt voor ONE PIECE ODYSSEY, de RPG gebaseerd op de iconische franchise die een draai geeft aan het originele verhaal.

De beroemde piraten rusten eindelijk uit na hun ongelooflijke avonturen op het eiland Waford en in Memoria, de wereld gemaakt van hun herinneringen. Maar als ze hun laatste nacht samen vieren voordat ze wegvaren, verschijnt er een meisje dat op Lim lijkt, gekleed in zwarte kleren met haar kap over haar gezicht getrokken, met een sinistere zwarte kubus in de hand… Maar wie is zij? De Straw Hat Crew wordt terug gedwongen in Memoria en opnieuw getransporteerd naar Alabasta, hoewel het er anders uitziet dan de vorige keer, en de kubus die nodig was om te ontsnappen is verdwenen!

De wereld van herinneringen is niet meer hetzelfde en Luffy en zijn vrienden zullen een weg terug moeten vinden, maar niet voordat ze een laatste verborgen mysterie ontrafelen. Ontdek wat de Straw Hat Crew te wachten staat in de aankondigingstrailer van ONE PIECE ODYSSEY: Reunion of Memories:

Katsuaki Tsuzuki, producent van ONE PIECE ODYSSEY, heeft een bericht opgenomen waarin hij meer vertelt over de mogelijkheden van dit extra scenario dat eraan komt:

ONE PIECE ODYSSEY is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een demoversie is nu ook beschikbaar.

Bron en foto © Bandai Namco

Vorig artikel[Video] Pokemon zet Lechonk in spotlights
Volgend artikelFeyenoord neemt maatregelen en sluit vak Z voor thuisduel met AS Roma