Home Games For Honor krijgt nieuwe Held en Gratis Weekend

[video] For Honor krijgt nieuwe Held en Gratis Weekend

For Honor Year 5 Season 2 introduceert, samen met titelupdate 2, een nieuwe Held binnen de Samoerai-factie: de Kyoshin. De Kyoshin zijn mystieke Samoerai-krijgers met een sterke connectie tot de spirituele rijken. Hun gespecialiseerde training heeft hen meester van de Shikomizue, een verborgen mes en een sabelzwaard, gemaakt.

Met hun elegantie en bekwaamheid laten ze iedereen op het slagveld met ontzag achter.
De nieuwe Held, is vanaf 22 juli verkrijgbaar als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status. Daarnaast ontgrendelen spelers Kyoshin vanaf 15 augustus voor 15.000 Staal.

Daarnaast is For Honor van 15 tot en met 18 juli gratis te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bron en foto © Ubisoft

Vorig artikelStijlvol door het leven met de nieuwe G-SHOCK GM-2100
Volgend artikelJackass is terug met Jackass Forever