Home Games Diablo IV | Inside the Game: jouw klasse, jouw keuze

[VIDEO] Diablo IV | Inside the Game: jouw klasse, jouw keuze

© Activision Blazzard

In de laatste Inside the Game-video deelde het team meer over de pillaren van Diablo IV’s design, Play Your Way.  General Manager Rod Fergusson, Game Director Joe Shely, Lead Class Designer Adam Jackson en Lead Game Producer Melissa Corning deden heel wat mogelijkheden uit de doeken om je personages uiterlijk en speelstijl naar wens aan te passen. De keuze van de speler zit ingebakken in alles wat je kan doen in Diablo IV, gaande van hoe je eruitziet tot de vaardigheden die je gebruikt om de open wereld te trotseren.  Bekijk onderstaande video en de blog voor meer details

PLAY YOUR WAY

 • Kies uit vijf klassen, afhankelijk van de speelstijl die je verkiest om je reis te beginnen. De Barbarian is een close-range wapenmeester. De Sorcerer doodt vijanden van veraf met krachtige elementaire magie. De Rogue is snel en kan wisselen tussen dichtbij en veraf. De Druïde kan veranderen in krachtige wezens en natuurmagie oproepen. De Necromancer roept de doden op om te vechten en bedient zich van bloed- of botmagie.
   
 • De Skill Tree geeft spelers toegang tot verschillende vaardigheden, passieven of upgrades naarmate ze in level stijgen om ze krachtiger te maken. Ontgrendel een vaardigheid met een skill point en verbeter hem met extra skill points.
   
 • De Paragon Board is een endgame systeem waarmee spelers hun speelstijl verder kunnen uitbouwen. Besteed Paragon-punten aan knooppunten die stats kunnen verhogen, vaardigheden kunnen aanpassen, nieuwe verbindingen tussen vaardigheden mogelijk maken of de manier waarop een speler zijn personage kan opbouwen veranderen.
   
 • Legendary Items zijn zeer krachtige en zeldzame voorwerpen die spelers tijdens hun avontuur in Sanctuary kunnen vinden. Er zijn een paar verschillende categorieën legendarische voorwerpen, waarvan sommige een vaardigheid kunnen veranderen of verbeteren.
   
 • Veel van de klassieke en zeer zeldzame voorwerpen uit eerdere titels keren terug als Unique Items. Deze zijn vergelijkbaar met Legendary Items; ze kunnen echter niet uit hun uitrusting worden gehaald om in andere voorwerpen te verwerken.
   
 • Verbeter je uitrusting door crafting vendors in de stad te bezoeken om je item level te verhogen of sockets toe te voegen.
   
 • De nieuwe character customization biedt bijna eindeloze mogelijkheden om personages te creëren. Je kunt kiezen uit verschillende gezichten, kapsels, huidskleuren en markeringen. Elke klasse bevat unieke opties om het personage te creëren dat je wilt zijn.
   
 • Transmogs stellen spelers in staat het uiterlijk van een pantser of een wapen te veranderen om als een ander ontwerp te verschijnen. Tijdens je reizen in Sanctuary krijg je de kans om meer uiterlijkheden te verzamelen om je personage mee te stylen.

Bron en foto © Activision Blazzard

Vorig artikelMainstage Event Campus Zaandam opent haar deuren in november
Volgend artikel[Video] KRC Genk trekt met duidelijke boodschap (en nieuw shirt) richting Champions’ Play-Offs: ‘WE BELIEVE’