Home Games Creëer je eigen tennisprof in AO Tennis 2

[video] Creëer je eigen tennisprof in AO Tennis 2

BIGBEN en Big Ant Studios presenteren met plezier een nieuwe video over de content-editor in AO Tennis 2, de tweede game in de officiële serie van Australian Open-games. De community van AO Tennis 2 kan nu de gebruiksvriendelijke interface gebruiken voor toegang tot een uitgebreide reeks aanpassingsopties om creatief mee aan de slag te gaan voor unieke content, inclusief spelers, stadions en scenario’s.


Je kunt het uiterlijk van je spelers tot in de kleine details aanpassen met diverse opties voor hoogte, gezicht, kleding en zelfs een logo. Spelers kunnen hun creaties online delen, waarbij cross-plaform-ondersteuning ervoor zorgt dat alle spelers toegang hebben tot alle door de community gemaakte content, ongeacht de console waarop ze spelen. Vanaf 9 januari worden hier ook alle bestaande creaties voor de eerste AO Tennis-game aan toegevoegd.

BIGBEN en Big Ant zijn daarnaast blij om aan te kondigen dat spelers vanaf vandaag AO Tennis 2 Tools via Steam op hun pc’s kunnen downloaden. Deze gratis toepassing laat je heel gemakkelijk je eigen content creëren en uploaden, waarna deze vanaf de release van AO Tennis 2 op elk platform gedownload kan worden.

AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch™.

Vorig artikelTop 40 Awards worden komend jaar grootser
Volgend artikelComedyreeks De Luizenmoeder is terug met een nieuw seizoen vanaf 8 januari 2020 bij VTM