Home Games Trust presenteert nieuwe betaalbare groene Muta-controllers

Trust presenteert nieuwe betaalbare groene Muta-controllers

© Trust

Trust breidt haar portfolio uit met de gloednieuwe gamecontrollers Muta en Muta Wireless. Naast de interessante functies waar elke gamer veel plezier van heeft, zijn ze ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd voor groener gamen.

2023 wordt een spannend jaar voor de game-industrie. De Muta-controllers zijn de eerste van vele nieuwe game-accessoires die Trust uitbrengt dit jaar. Deze nieuwe generatie gamepads vervangen de huidige Yula- en Muta-controllers van Trust. Ze bieden niet alleen een strak, opgefrist ontwerp, maar zijn ook duurzaam. De Muta’s zijn gemaakt van 75% gerecycled plastic en sluiten goed aan bij Trusts focus op duurzaamheid. Ze bieden gamers de mogelijkheid tot een meer milieuvriendelijke setup.

De Muta Wireless is een juweeltje in het aanbod van Trust Gaming. Gebruikers gaan op veel manieren van hun gamecontroller genieten: door middel van de drie opties om te verbinden (via een 2,4 GHz USB-ontvanger, Bluetooth® of USB-kabel) en de compatibiliteit met PC, laptop, Android, iOS, Nintendo Switch en meer. De draadloze functie geeft de gamer bewegingsvrijheid. De oplaadbare, ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je de game nooit hoeft te stoppen, zelfs niet tijdens het opladen. Bovendien heeft de Muta een Nintendo Switch-bewegingssensor waardoor gebruikers games met motion-control als nooit tevoren kunnen ervaren.
Zowel de draadloze als de bedrade versie hebben een aantal extra functies:

  • Drukgevoelige triggers voor precieze en nauwkeurige besturing in games
  • Verwisselbare D-pad covers zodat gebruikers hun gamepad kunnen personaliseren
  • Realistische aanpasbare vibration feedback voor een meeslepende game-ervaring
  • Een extra lange kabel van 3 meter voor opladen (draadloos) en plug & play-mogelijkheden (bedraad)
  • 15 reactieve knoppen, 2 analoge joysticks en een 8-way D-pad

De Muta en Muta Wireless zijn nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van respectievelijk €29,99 en €39,99.

Bron en foto © Trust