Home Nieuws Film nieuws Trailer laatste afleveringen van Pokemon Evolutions

Trailer laatste afleveringen van Pokemon Evolutions

© Pokémon

The Pokémon Company International heeft halverwege de serie een nieuwe trailer uitgebracht van ‘Pokémon Evoluties’, de nieuwe mini-animatieserie ter gelegenheid van de viering van het 25-jarig jubileum van het wereldwijde entertainmentmerk.

De achtdelige serie neemt fans mee op een tocht door alle bekende regio’s van de Pokémon-wereld die in de populaire hoofdserie videospellen sinds de lancering ervan 25 jaar geleden verkend zijn. De regio’s verschijnen in omgekeerde chronologische volgorde van hun oorspronkelijke introductie. Hierbij biedt elke aflevering een nieuwe kijk op bekende Pokémon-verhalen. Tot nu toe zijn de regio’s Galar, Alola, Kalos en Unova de revue gepasseerd. De resterende vier afleveringen spelen zich af in Sinnoh, Hoenn, Johto en Kanto.

Ter voorbereiding op het vervolg van de serie op 2 december kunnen fans de eerste vier afleveringen van ‘Pokémon Evoluties’ exclusief op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon en op Pokémon TV terugkijken.

  • ‘De kampioen’, dat zich afspeelt in de regio Galar
  • ‘De verduistering’, dat zich afspeelt in de regio Alola
  • ‘De visionair’, dat zich afspeelt in de regio Kalos
  • ‘Het plan’, dat zich afspeelt in de regio Unova

De aankomende afleveringen zijn:

  • Donderdag 2 september: ‘De rivaal’, dat zich afspeelt in de regio Sinnoh
  • Donderdag 9 december: ‘De wens’, dat zich afspeelt in de regio Hoenn
  • Donderdag 16 december: ‘De show’, dat zich afspeelt in de regio Johto
  • Donderdag 23 december: ‘De ontdekking’, dat zich afspeelt in de regio Kanto

Voor meer informatie over de vieringen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pokémon kunnen fans naar Pokemon.com/25 gaan. Ze kunnen online meepraten via #Pokemon25.

Bron en foto © Pokémon

Vorig artikelGrammy Award nominaties bekend gemaakt
Volgend artikelMeer dan 30 topartiesten zorgen voor de grote apotheose van Rode Neuzen Dag en brengen 10 uur lang live muziek bij Qmusic België