Home Games Tijdelijk event The Grand Larceny start vandaag in Rainbow Six Siege

Tijdelijk event The Grand Larceny start vandaag in Rainbow Six Siege

The Grand Larceny, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC en introduceert een gloednieuwe gamemodus en exclusieve items voor meerdere Operators.

The Grand Larceny introduceert een geheel nieuwe 5v5 gamemodus in een unieke versie van de Hereford map, geheel in de stijl van de Britse jaren ’20. In deze gamemodus moeten de verdedigers koste wat het kost de kluizen beschermen die verspreid liggen over de map. De aanvallers moeten daarentegen een bepaald aantal kluizen openen om de overwinning veilig te stellen. Het team dat alle tegenstanders uitschakelt, wint eveneens de ronde. Er is bovendien geen preparatiefase en er is geen tijd voor de aanvallers om de map met drones te verkennen. Iedere Operator beschikt enkel over een shotgun. Het merendeel van de bekende Operators is speelbaar in deze tijdelijke gamemodus.*

The Grand Larceny introduceert tevens 31 exclusieve items voor Operators Amaru, Fuze, Gridlock, Hibana, Maverick, Echo, Maestro, Kaid, Wamai en Warden. Spelers krijgen een voorproefje van deze klassieke items door de desbetreffende Operator te spelen in de tijdelijke gamemodus. The Grand Larceny packs zijn te verdienen door speciale Event Challenges te voltooien en zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk. The Grand Larceny eindigt op 19 mei.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

*Behalve Glaz, Nomad, Buck, Montagne, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbeard, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch en Mozzie vanwege gameplayrestricties.

Bron © Ubisoft