Home Games The Settlers: New Allies is verkrijgbaar vanaf 17 februari 2023 en komt...

The Settlers: New Allies is verkrijgbaar vanaf 17 februari 2023 en komt naar console

© Ubisoft

The Settlers: New Allies, voorheen The Settlers, is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor Windows pc en vanaf nu reeds te pre-orderen via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. De game is ook in ontwikkeling voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.

In deze realtime strategiegame moeten spelers zich op een nieuw land vestigen, hun gemeenschap laten groeien, nieuwe facties ontmoeten en kiezen of ze hen als bondgenoten of als vijanden verwelkomen om hun nieuwe nederzetting te beschermen en te verdedigen.

Spelers genieten in The Settlers: New Allies van de volgende drie gamemodi:

  • Singleplayer campagne: de Elari zijn gedwongen hun thuisland te ontvluchten en zich in nieuwe gebieden te vestigen. Deze nieuwe kolonisten zullen op hun reis vele uitdagingen tegenkomen, van overvallen door meedogenloze bandieten tot de ontdekking van de nieuwe cultuur van deze onbekende gebieden.
  • Hardcore modus: spelers ontdekken nieuwe scenario’s en een breed scala aan modifiers en voorwaarden die van de AI een nog moeilijkere tegenstander maken. Aanpassingsvermogen is essentieel in deze nieuwe gamemodus, die zowel solo als met vrienden speelbaar is.
  • Skirmish: spelers kunnen solo of in coöp tegen de AI spelen of in PvP met maximaal acht spelers op de 12 maps die bij lancering beschikbaar zijn.

The Settlers: New Allies, ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf, is een echte herbewerking van de populaire Settlers-franchise, volledig opnieuw ontworpen met behulp van Ubisofts eigen Snowdrop-engine.

Bron en foto © Ubisoft