Home Games The Borderlands Show onthult nieuwe gratis content en details over de Borderlands Anniversary...

The Borderlands Show onthult nieuwe gratis content en details over de Borderlands Anniversary Celebration “Spooky Surprise”

De tweede episode van The Borderlands Show werd eerder deze week uitgezonden op Twitch en YouTube. Tijdens de show vonden enkele grote onthullingen plaats.

Onze vaste gastheren, Greg Miller en Fran Mirabella van Kinda Funny, werden vergezeld door Randy Varnell, hoofd van Gearbox Story Group. Samen gingen ze dieper in op een discussie vol (zware) spoilers over het verhaal van Borderlands 3 en deelden ze impressies over het huidige evenement Bloody Harvest. Daarnaast werd een voorsmaakje getoond van de gratis endgame content “Takedown at Maliwan’s Blacksite”. Als afsluiter van de Borderlands Anniversary Celebration werd een SHiFT-code onthuld die een Spooky Surprise bevat.

Voor de vijfde en laatste week van deze viering kunnen alle spelers tijdelijk een SHiFT-code verzilveren waarmee ze vier griezelige Vault Hunter-hoofden krijgen, één voor elk van de vier speelbare Vault Hunters van Borderlands 3. Deze gloednieuwe cosmetische items kan je claimen door onderstaande code in te wisselen op Borderlands.com, de Gearbox SHiFT site of via het in-game Social menu van Borderlands 3. De code werkt tot 5 november, 21:00*. 
 

K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF


  Naast het delen van de SHiFT code toonde deze tweede episode van The Borderlands Show de eerste beelden van Takedown at Maliwan’s Blacksite, samen met heel wat nieuwe informatie. Net zoals het Bloody Harvest evenement zijn Takedowns gratis uitbreidingen voor Borderlands 3. In tegenstelling tot de tijdelijke seizoensgebonden evenementen zijn Takedowns permanente toevoegingen die speciaal ontworpen zijn als een level 50 co-op missie voor vier spelers.

In Takedown at Maliwan’s Blacksite, vraagt Lorelai – die de leiding nam tijdens de tegenaanval op de troepen van Maliwan wanneer ze Atlas corporation op Promethea probeerden in te palmen – jou om te vechten tegen Maliwan door een preventieve aanval uit te voeren op één van de zwaarst beveiligde faciliteiten. Met zijn oneindige leger aan goed uitgeruste soldaten en geavanceerde tech, klinkt een aanval op Maliwan als een zelfmoordmissie. Maar hé, je hebt al heel wat van deze situaties overleefd. 

Takedown at Maliwan’s Blacksite komt op 21 november naar Borderlands 3. Voor meer details over de unieke vijanden, beloningen, locaties en meer, kan je de tweede episode van The Borderlands Show op YouTube bekijken.

*Aanbieding geldig tot 5/11/19, 21:00 of zolang de voorraad strekt. Gelimiteerd tot één per persoon die 18 jaar of ouder is. Ongeldig indien verboden. Voor alle voorwaarden, ga naar https://borderlands.com/borderlands-3-spooky-surprise-terms