Home Games Speel Assassin’s Creed Odyssey dit weekend gratis

Speel Assassin’s Creed Odyssey dit weekend gratis

Assassin’s Creed Odyssey, het nieuwste deel in de bekroonde Assassin’s Creed-reeks, is van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben toegang tot de volledige content van de basisgame* en kunnen de game reeds pre-loaden op PlayStation 4 en Windows PC.

Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland tijdens de gouden eeuw van Athene, te midden van een van de dodelijkste conflicten in de geschiedenis, namelijk de Peloponnesische oorlog. Spelers kiezen tussen Alexios of Kassandra, een verstoten Spartaanse huurling, en gaan op een epische reis in een levendige, dynamische wereld, waar ze de waarheid over hun mysterieuze verleden ontdekken en legendarische Griekse helden worden.

Spelers die de game gedurende het gratis weekend aanschaffen, behouden hun progressie op hetzelfde platform. Bovendien ontgrendelen alle spelers tijdens het gratis weekend Ezio’s Roman Set via Ubisoft Club.

Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Assassin’s Creed Odyssey onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

*Xbox Live Gold-abonnement vereist.

Vorig artikelNieuw seizoen ‘Mocro Maffia’ twee weken eerder te zien bij Videoland
Volgend artikelSamsung start massaproductie snelste geheugen voor topsmartphones