Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung introduceert Odyssey Universe, een nieuwe in-game ervaring geïnspireerd op de Odyssey-monitorreeks

Samsung introduceert Odyssey Universe, een nieuwe in-game ervaring geïnspireerd op de Odyssey-monitorreeks

© Samsung

Samsung introduceert Odyssey Universe, een nieuwe custom map in Fortnite[1], gebaseerd op Samsungs premium Odyssey-monitorreeks.

Odyssey Universe is een nieuwe in-game ervaring die laat zien hoe de toonaangevende Samsung Odyssey-monitorreeks de beloften van de nieuwste games waarmaakt.

“Met trots introduceren we onze eigen custom Odyssey-game-ervaring in een van de populairste games ter wereld,” zegt Hoon Chung, Executive Vice President Visual Display Business bij Samsung. “We hopen zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de toonaangevende Odyssey-reeks door nieuwe, opwindende ervaringen  en evenementen te creëren.”

In Odyssey Universe is elke ruimte geïnspireerd op een productnaam uit de Odyssey-reeks. De nieuwe map is onderverdeeld in vijf ruimtes: van Level Ark, afgeleid van de 55-inch ‘Odyssey Ark’ gaming monitor, tot Level G9, G8, G7 en G6, in lijn met producten als Odyssey Neo G9 en G8. Elke ruimte heeft zijn eigen missie, met verschillende doelen en beloningen. Deze custom Fortnite-map onderstreept Samsungs gaming-filosofie ‘Game On Your Way’: wat voor type gamer je ook bent, of welke game je ook speelt, Samsung zorgt voor de optimale game-ervaring.

Doe mee aan de Odyssey Universe Scavenger Hunt

Tot 29 maart heb je nog een extra reden om Odyssey Universe te bezoeken: je kunt deelnemen aan de ‘Scavenger Hunt’ om verborgen antwoorden te vinden in elke ruimte van de map. Wanneer je de antwoorden hebt gevonden, kun je ze indienen op de Odyssey Universe-website om in aanmerking te komen voor deelname aan een prijsvraag. De winnaars van de prijsvraag worden op 30 maart om 00.00 uur (CET) bekendgemaakt op het Samsung Odyssey Twitch-kanaal en ontvangen ieder een Odyssey gaming-monitor. Bezoek de Odyssey Universe-website voor de laatste informatie over de ‘Scavenger Hunt’ en om toegang te krijgen tot speciale aanbiedingen.[2]

Vorig artikelLenovo introduceert LOQ Gaming laptops, Tower PC en nieuwe laptops in de Legion-serie
Volgend artikelFinal trailer Renfield gelanceerd