Home Games Sakura Wars, het anime-avontuur met artwork van Kubo en andere manga-helden, is...

Sakura Wars, het anime-avontuur met artwork van Kubo en andere manga-helden, is vanaf vandaag verkrijgbaar op PS4

Vanaf vandaag is Sakura Wars klaar om het Westen te veroveren met een all-stars-productie op PlayStation 4, waar onder andere aan is gewerkt door de legendarische manga-artist Tite Kubo!

Stap in een adembenemende alternatieve versie van het Tokio uit de jaren 1940, waar steampunk-technologie alles van stroom voorziet, van het openbaar vervoer tot de huizen en gebouwen. In het hart van de stad staat het Grand Imperial Theater, waar de sterren van het theater zingen en dansen om het publiek af te leiden van hun ontberingen en hun geesten te verheffen.

Maar achter de schermen maken deze artiesten deel uit van iets groter: de Flower Division, een geheime gevechtseenheid van de Imperial Combat Revue, die Tokio beschermt met gigantische mechs die worden aangedreven door de verhoogde spirituele energie van elke piloot. Maar ze vormen niet langer het prestigieuze team dat ze ooit waren, en dreigen te worden opgeheven.

Als kapitein Seijuro Kamiyama wacht je de zware taak om dit onervaren team te leiden, terwijl andere gevechtseenheden hebben bewezen beter te functioneren.  The Grand Imperial Theater, jouw hoofdkwartier, gaat gebukt onder zware financiële verliezen, en juist op dit moment van grote zwakte zijn hordes demonische strijdkrachten onderweg naar Tokio.

Aan jou de taak om diepgaande relaties te smeden met je teamgenoten, te bewijzen dat de Flower Division klaar is om Tokio te verdedigen tijdens het Combat Revue World Games-toernooi, de demonen te verdrijven en de vrede te herstellen.

Het verhaal is na de laatste buiging overigens nog niet voorbij – als je de game hebt uitgespeeld kun je kijken hoe het verdergaat in Sakura Wars the Animation, dat je kunt streamen vanaf Funimation!

Bron © Sega / youtube