Home Games Roller Champions Closed Alpha start 11 maart

Roller Champions Closed Alpha start 11 maart

De Closed Alpha van Roller Champions, de free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol met fans, start op 11 maart. De Closed Alpha is exclusief te spelen via Uplay op Windows PC en loopt door tot en met 23 maart. Spelers registreren zich voor de Closed Alpha van Roller Champions via rollerchampions.com voor een kans op toegang.

In deze nieuwe sportsensatie, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Winnipeg en Ubisoft Pune, staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken, proberen teams onder luid gejuich van de fans de bal te scoren in de verlichte hoepel en zo naar de overwinning te skaten.

De Closed Alpha van Roller Champions biedt spelers de mogelijkheid om hun feedback met de ontwikkelaars van de game te delen en een exclusieve in-game outfit te verdienen die spelers meenemen naar de volledige game. In de Closed Alpha ontdekken spelers de snelle actie en nieuwe opties, waaronder:

  • Aanpassingsmogelijkheden: Spelers maken een eigen personage en kiezen uit een lijst van 70 items om hun personage aan te passen, met onder andere verschillende handschoenen, skates, kleding en helmen/kapsels.
  • Nieuwe arena: Bochten, hoogte en andere omgevingselementen zorgen voor verbeterde navigatie en gameplay. Daarnaast ontdekken spelers de grootste en meest indrukwekkende arena tot nu toe: Chichén Itzá.
  • Nieuwe bewegingen: Spelers ervaren nieuwe bewegingen, waaronder de verlengde tackle en de luchttackle, evenals nieuwe teambewegingen zoals de grapple boost, grapple double jump en grapple double pump.

Spelers hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om zich te registreren voor de Closed Alpha van Roller Champions via rollerchampions.com voor een kans op toegang. Roller Champions gaat later in 2020 gratis beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Nintendo Switch en mobile.

Vorig artikelJeangu Macrooy met Grow naar het Eurovisie Songfestival 2020
Volgend artikelNIEUW! PlanetZone Uitgaans Chat!