Home Games Rainbow Six Esports introduceert de European Open Clash

Rainbow Six Esports introduceert de European Open Clash

Tom Clancy’s Rainbow Six Esports start een nieuw, online toernooi in samenwerking met FACEIT: de Rainbow Six European Open Clash met een prijzenpot van € 50.000 die volledig gedoneerd wordt aan Médecins Sans Frontières/Doctors Without Borders. Dit toernooi, waarin 16 Europese teams bestaande uit pros en amateurs het tegen elkaar opnemen, sluit aan op de nieuwe, regionale strategie waarvan de eerder aankondigde European League tevens onderdeel is.

Het online toernooi start met twee Community Cups op:

  • 16 en 17 mei: registreer hier. Registraties zijn open tot 16 mei 13:55 uur.
  • 23 en 24 mei: registreer hier. Registraties zijn open tot 23 mei 13:55 uur.

De beste drie teams per Community Cup voegen zich bij de tien professionele Europese teams van de aankomende Rainbow Six 2020 European League. Pros en amateurs strijden drie dagen lang in de play-offs om te beslissen welke vier teams zich uiteindelijk plaatsen voor de Grand Finale van de European Open Clash op 7 juni. De play-offs en de Grand Finale zijn live te volgen via Twitch.tv/Rainbow6 op de volgende dagen en tijden:

  • Play-offs: 30, 31 mei en 6 juni om 14:00 uur.
  • Halve finales en Grand Finale: 7 juni om 15:00 uur.

Naast de prijzenpot voor het goede doel, krijgen ook kijkers de mogelijkheid om tijdens de streams te doneren aan het Médecins Sans Frontières/Doctors Without Borders. Fans die kijken via Twitch.tv/Rainbow6 hebben bovendien de kans om willekeurige Twitch Drops te verdienen tijdens alle streams van de Rainbow Six European Open Clash. De Twitch Drops bevatten drie items van de Doc bundle en de Siege Pro League charm.

Om op de hoogte te blijven van de Rainbow Six European Open Clash, volgen fans ons via Twitter.com/R6esportsEU en gebruiken zij #R6EUClash om van zich te laten horen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bron © Ubisoft