Home Games Pokemon TCG uitbreiding sword & shield evolving skies nu verkrijgbaar

Pokemon TCG uitbreiding sword & shield evolving skies nu verkrijgbaar

Sword & Shield—Evolving Skies, de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding van The Pokémon Company International, is uitgebracht en vanaf nu verkrijgbaar bij deelnemende winkels wereldwijd.

In Sword & Shield—Evolving Skies kunnen spelers zich vermaken met de populaire Eevee en al zijn evoluties in een en dezelfde set. Sommige evoluties van Eevee hebben Battle Styles, zoals Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX.

Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op een nog strategischere speelwijze met de komst van Pokémon van het type Dragon, zoals Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, die hun opwachting maken in de Sword & Shield-serie.

De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box en bevat 15 Pokémon VMAX, 18 Pokémon V, 33 full-art Pokémon V, 24 Trainer-kaarten, 5 full-art Supporter-kaarten en een speciale Special Energy-kaart.

Trainers in België en Nederland kunnen daarnaast een speciale code verkrijgen waarmee ze in Pokémon Sword of Pokémon Shield een Dynamax Crystal ontvangen. Hiermee kunnen ze in een Max Raid Battle een Gigantamax Duraludon treffen. De codes zijn bij Game Mania van 27 augustus tot 27 september 2021 online of in de winkel verkrijgbaar (aankoop niet verplicht en zolang de voorraad strekt).

Pokemon.com/TCG

Bron: The Pokemon Company

Vorig artikelDennis van der Geest presenteert ‘De Veronica Inside Ochtendshow’
Volgend artikelVier 25 jaar Pokémon met iconische kaarten op reusachtig formaat