Home Games Ontdek meer over WarioWare: Get It Together! met de nieuwe trailer en...

Ontdek meer over WarioWare: Get It Together! met de nieuwe trailer en gratis demo

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch en dit keer moeten spelers Wario en zijn crew helpen om uit een wereld vol microgames te ontsnappen. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer om even de snelle als maffe microgames in actie te zien.

En het kan nog beter, want er is nu ook een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop, zodat spelers vandaag nog een voorproefje op de actie kunnen nemen.

Spelers kunnen niet alleen Wario besturen, maar ook de rest van de crew, inclusief Jimmy T, Ashley, 9-Volt en andere mafkezen, binnen honderden van hun eigen chaotische microgames, waarbij ze hun ongekend absurde vaardigheden moeten gebruiken om elke uitdaging te overwinnen. Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen de Verhaalstand, of geniet van de gekte op je eigen Switch-systeem in de draadloze multiplayerstand.*

De Megamix is een competitieve party-stand die twee tot vier vrienden op hetzelfde systeem kunnen spelen om samenwerkend (of niet!) te genieten van microgames en andere leuke uitdagingen. Daarnaast kunnen spelers strijden om de Wario-beker, wekelijkse uitdagingen voltooien of online strijden voor een hoge plek op de wereldranglijst.**

De nieuwe trailer voor WarioWare: Get It Together! toont de snelle en maffe microgames in actie. Daarnaast is er een gratis demo van de game beschikbaar in de Nintendo eShop, zodat spelers alvast een voorproefje kunnen nemen op de maffe microgameswereld van Wario en zijn vrienden.

Bron en foto © Nintendo

Vorig artikelThe King of Fighters XV releasedatum aangekondigd
Volgend artikel[VIDEO] Marvel Games onthult oorsprong van Grand Unifier Raker in Marvel’s Guardians of the Galaxy