Home Nieuws Gadgets & Electronica Nieuwe SanDisk microSD-kaart van 1TB voor Nintendo Switch geeft spelers meer opslagruimte...

Nieuwe SanDisk microSD-kaart van 1TB voor Nintendo Switch geeft spelers meer opslagruimte om nieuwe avonturen in Hyrule aan te gaan

© SanDisk

Western Digital breidt zijn portfolio van door Nintendo gelicentieerde SanDisk microSD-kaarten uit met een 1TB microSD-kaart voor de Nintendo Switch. De nieuwe capaciteit is bijna een verdubbeling van de hoeveelheid opslagruimte die eerder beschikbaar was voor de Nintendo Switch. Switch-spelers hebben daarmee nog meer ruimte om hun favoriete games onderweg mee te nemen. 

De nieuwe 1TB microSD-kaart is voorzien van een Hylian symbool, geïnspireerd op The Legend of Zelda, en is getest en goedgekeurd voor gebruik met alle Nintendo Switch-modellen. De 1TB opslagruimte stelt Switch-spelers in staat om hun digitale gamebibliotheek uit te breiden en hun favoriete titels op één plek op te slaan. Fans van The Legend of Zelda kunnen er zeker van zijn dat ze de ruimte krijgen die ze nodig hebben om het nieuwe hoofdstuk in de serie, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, aan te gaan.

Het door Nintendo gelicentieerde portfolio wordt verder ook uitgebreid met een Yoshi-geïnspireerde SanDisk microSD-kaart met een capaciteit van 64GB.

Beschikbaarheid

De 1TB SanDisk microSD-kaart voor de Nintendo Switch heeft een adviesprijs van €179,99 en is nu te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers en in de webshop van Western Digital.

De 64GB Yoshi SanDisk microSD-kaart is te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers en in de webshop van Western Digital met een adviesprijs van €14,99.