Home Games Nieuwe Metroid Dread-trailer toont Samus in gevecht met mysterieuze en machtige vijanden

Nieuwe Metroid Dread-trailer toont Samus in gevecht met mysterieuze en machtige vijanden

De trailer toont ook enkele van Samus’ nieuwe en terugkerende vaardigheden en wapens, inclusief de Flash Shift, Grapple Beam en Storm Missile

Er is een nieuwe trailer voor Metroid Dread verschenen! In de Samus’ greatest threat yet! – Metroid Dread (Nintendo Switch) -trailer, kunnen spelers een glimp opvangen van enkele van de mysterieuze verschrikkingen die zich schuilhouden in de schaduwen van planeet ZDR. Daarnaast toont de trailer enkele van de vaardigheden en wapens die Samus kan gebruiken om deze monsters te bestrijden. Voor een diepgaand overzicht van de nieuwe content die in de trailer wordt onthuld, zit je goed met het Metroid Dread Report Vol. 6: A deep dive into the latest trailer -artikel op de website van Nintendo.

De nieuwe trailer toont hoe Samus kort na haar landing op planeet ZDR wordt aangevallen door een mysterieuze tegenstander – eentje die verdacht veel op een Chozo lijkt. De Chozo waren een ras van hoogst intelligente en technologisch geavanceerde wezens die geloofden dat het hun missie was om vrede naar het universum te brengen. Uiteindelijk ging hun beschaving ten onder en werden levende Chozo nog maar zelden gezien. Dus wie is deze Chozo-krijger die zo fel uithaalt naar Samus? Spelers kunnen het zelf ontdekken door Metroid Dread te spelen wanneer deze game op 8 oktober voor de Nintendo Switch verschijnt.

Naast de scene met de Chozo bevat de trailer ook andere interessante scenes, inclusief eentje met een reusachtig monster dat lijkt op Kraid, een beest waar Samus in eerdere games al tegen vocht. De video toont ook diverse nieuwe en terugkerende vaardigheden en wapens waar Samus over kan beschikken. Zoals de Flash Shift, die Samus in een oogwenk over een bepaalde afstand verplaatst, de Grapple Beam, een kettingachtige straal waarmee Samus over gaten kan slingeren en delen van haar omgeving kan manipuleren, en de Storm Missile, waarmee Samus een aantal missiles tegelijk op een vergrendeld doelwit kan afvuren. Een uitgebreid overzicht van deze vaardigheden, inclusief details over hoe ze werken, vind je in het Metroid Dread Report Vol. 6: A deep dive into the latest trailer -artikel. De “Metroid Dread-rapport”-serie van artikelen op de Nintendo-website is de perfecte plaats om op de hoogte te blijven van alle nieuwe Metroid Dread-informatie, waaronder nieuws van achter de schermen van de ontwikkelaar.

Bron: Nintendo Foto © Youtube

Vorig artikelGalaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4, Galaxy Buds2 vanaf vandaag verkrijgbaar
Volgend artikelDennis van der Geest presenteert ‘De Veronica Inside Ochtendshow’