Home Games Nieuw: Xbox Game Pass Ultimate-voordelen, plus nieuwe titels voor console en PC

Nieuw: Xbox Game Pass Ultimate-voordelen, plus nieuwe titels voor console en PC

Vandaag introduceren we Xbox Game Pass Ultimate-voordelen, zodat al onze Ultimate-leden van nog meer exclusieve extra’s kunnen profiteren. Sinds de introductie van Xbox Game Pass in juni 2017 hebben gamers toegang tot een gamedienst die hen bijzonder veel waar voor hun geld geeft. Onze trouwe leden hebben ons laten weten dat ze het geweldig vinden om nieuwe games te ontdekken, maar dat ze ook graag nieuwe ingame content willen. Vanaf nu krijgen Xbox Game Pass Ultimate-leden regelmatig nieuwe voordelen, waaronder DLC, ingame content en nog veel meer. Alles is gratis en volledig inbegrepen bij het lidmaatschap.

Deze maand krijgen al onze leden hun eerste gratis voordelen:

World of Tanks: Mercenaries: Deze multiplayergame is wereldwijd gratis te spelen en draait om tankgevechten uit het midden van de 20e eeuw Begin de strijd met drie krachtige tanks en nog veel meer!

Sea of Thieves: De definitieve piratenervaring. Je vaart, vecht, verkent en plundert als een echte piraat en groeit uit tot een legendarische zeerover. Met de Ultimate-voordelen krijg je gratis zeilen in Ori-stijl, een boegbeeld, een romp en een vlag om je schip te verfraaien.

Smite: Deze goddelijke game is de beste MOBA (multiplayer online battle arena) voor Xbox. De bundel ontgrendelt vijf goden, speciale personage-skins en stempakketten, zodat je in stijl kunt deelnemen aan de strijd der goden. In Smite sluit je je aan bij een community van 30 miljoen spelers en verdedig je je portal tijdens gevechten in het Collesium.

Binnenkort kondigen we nieuwe voordelen aan en laten we ook weten welke games worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass-catalogus. Je hoeft je niet afzonderlijk te registreren of aan te melden. Als Xbox Game Pass Ultimate-lid vind je je voordelen automatisch op het tabblad Xbox Game Pass van je console, in de nieuwe Xbox (bèta)-app voor Windows 10 of in de mobiele Xbox Game Pass-app.

Als je nog geen lid bent van Xbox Game Pass Ultimate kun je je nu aanmelden. Je betaalt voor de eerste maand slechts € 1.

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor PC

Astrologaster

Een grappige game die zich afspeelt in het Londen uit de tijd van Shakespeare. Je behandelt als ‘dokter’ Simon Forman patiënten op basis van astrologie en probeert een dokterslicentie te verkrijgen. Ontdek het leven, de relaties en het werk van Simon. Maak strategische keuzes of neem gewoon voor de lol beslissingen, maar pas wel op: alles heeft hoe dan ook gevolgen (en onvoorspelbare bijwerkingen) in deze game die is gebaseerd op een lachwekkend, maar waargebeurd verhaal.

Bleeding Edge – Xbox Play Anywhere

Kies je teamleden en betreed het allesverwoestende strijdtoneel van Bleeding Edge. In deze spannende online brawler is elke vechter mechanisch verbeterd om totale chaos te veroorzaken! Kies je vechter uit een selectie kleurrijke personages uit de rafelranden van de maatschappij: verbrand rubber als de mooie durfal Buttercup met haar afneembare zaagblad-armen, veroorzaak chaos als Black Metal-rocker Niđhöggr met zijn spetterende gitaarsolo’s of maak de straat onveilig als Daemon, de meest gezochte ninja van New York. Doe mee met het cybernetische gevecht van de eeuw!

Power Rangers: Battle for the Grid

Het is tijd om te morphen! In Power Rangers: Battle for the Grid nemen nieuwe en klassieke Rangers het tegen elkaar op in 3-tegen-3-gevechten. Je kunt je vaardigheden ook online op de proef stellen door het op te nemen tegen vrienden en spelers uit de hele wereld. Deze game is elke keer weer verrassend anders. Ervaar de originele Power Rangers-gevechten op een totaal nieuwe manier.

The Surge 2

Op weg naar Jericho City wordt je vliegtuig getroffen door een mysterieuze storm en crash je in de buitenwijken. Weken later word je wakker in een verlaten gevangenis in de stad. Er zijn robots op hol geslagen en een donkere nanostorm doemt op boven de stad. In de uitdagende en keiharde vechtgame The Surge 2 is het aan jou om de geheimen te ontrafelen.

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console

19 maart

Ace Combat 7: Skies Unknown

Nog nooit zagen luchtgevechten er zo mooi uit en voelden ze zo echt aan. Vlieg door fotorealistische luchten waarbij je de volledige vrijheid hebt. Omdat het weer en de omgeving invloed hebben op je vliegtuig en de scherminformatie, zijn de luchtgevechten realistischer dan ooit. Stijg op en laat zien dat je de beste piloot bent!

Kona

Noord-Canada, 1970. Een vreemde sneeuwstorm verwoest Atamipek Lake. Kruip in de huid van een privédetective om de surrealistische gebeurtenissen in een griezelig dorp te onderzoeken en doe er alles aan om te overleven.

The Surge 2
Je vliegtuig wordt getroffen door een mysterieuze storm en crasht in de buitenwijken van Jericho City. Weken later word je wakker in een verlaten gevangenis in de stad. Daar ontdek je dat er robots op hol zijn geslagen en dat er een donkere nanostorm opdoemt boven de stad. In de uitdagende en keiharde vechtgame The Surge 2 is het aan jou om de verborgen geheimen te ontrafelen.

24 maart

Bleeding Edge – Xbox One X Enhanced / Xbox Play Anywhere
Doe mee met het cybernetische gevecht van de eeuw! Kies je vechter uit een selectie kleurrijke personages uit de rafelranden van de maatschappij: verbrand rubber als de mooie durfal Buttercup met haar afneembare zaagblad-armen, veroorzaak chaos als Black Metal-rocker Niđhöggr met zijn spetterende gitaarsolo’s of maak de straat onveilig als Daemon, de meest gezochte ninja van New York. Kies dan je teamleden en betreed het allesverwoestende strijdtoneel van Bleeding Edge. In deze spannende online brawler is elke vechter mechanisch verbeterd om totale chaos te veroorzaken!

26 maart

Power Rangers: Battle for the Grid
Ervaar de originele Power Rangers-gevechten op een totaal nieuwe manier. In Power Rangers: Battle for the Grid nemen nieuwe en klassieke Rangers het tegen elkaar op in 3-tegen-3-gevechten. Je kunt je vaardigheden ook online op de proef stellen door het op te nemen tegen vrienden en spelers uit de hele wereld. Deze game is elke keer weer verrassend anders. Het is tijd om te morphen!