Home Games Nieuw in GTA Online: Double Down Adversary Mode met Franklin en Lamar,...

Nieuw in GTA Online: Double Down Adversary Mode met Franklin en Lamar, Nieuwe Nagasaki Shinobi Motor, Dubbele Beloningen bij The High Society Leak Finale, Gratis Pastel Green Smoking Jacket, en meer

© Rockstar Games

Double Down is nu beschikbaar in GTA Online. In de nieuwe Adversary Mode werk je als Franklin en Lamar samen om een brute aanval te overleven. Gebruik het arsenaal aan wapens dat je tot je beschikking hebt om de aanvallers (die op je schieten met Double Barrel Shotguns) uit te schakelen. Zet vervolgens de schakelaar om en probeer het duo aan te vallen, terwijl ze wanhopig hun gebied verdedigen.

Of je je nu als Franklin en Lamar in een treinstation verschanst en voor je leven vecht, of als een bezetene op hen afrent, beide teams verdienen 3x GTA$ en RP voor het spelen van Double Down. Zelfs voor het meedoen aan een ronde, krijg je al een bonus van 200K GTA$ (binnen 72 uur uitbetaald).

De Nagasaki Shinobi: vanaf nu beschikbaar

Het nieuwste en beste van Nagasaki, de krachtpatser op twee wielen, is een motor om rekening mee te houden. Behendig, krachtig en kwader dan een bulldog die op een wesp kauwt. Deze machine is een kunstwerk die erom vraagt om gestreeld te worden, maar ook om tot het uiterste gedreven te worden.

Haal de Nagasaki Shinobi nu op bij Legendary Motorsport.

© Rockstar Games

2X GTA$ en RP over The High Society Lek Finale

Een van de leads van Dr. Dre’s gestolen tracks wijst rechtstreeks naar een feestje in Rockford Hills. Je trekt je beste outfit aan en gedraagt je rustig om het feest binnen te komen, spoort de bron om vervolgens samen met Franklin en Imani de operatie te coördineren. Operators verdienen de hele week 2X GTA$ en RP op The High Society Leak Finale, waarin Dr. Dre’s track The Scenic Route te horen is.

© Rockstar Games

2X GTA$ en RP op Payphone Hits

Ondernemerschap heeft alles te maken met het herkennen van potentiële risico’s en beloningen. Wees scherp en reageer op de kansen: zorg ervoor dat je Payphone Hits voor Franklin opneemt en voltooit om 2X GTA$ en RP te verdienen. 

© Rockstar Games

Voltooi een Short Trip om de Pastel Green Smoking Jacket te ontvangen

Zodra je Dr. Dre’s VIP Contract in zijn geheel hebt voltooid, ga je naar de Smoking Room in de Record A Studios en vier je het leven met Franklin en LD – voltooi een Short Trip (welke dan ook) om de hippe Pastel Green Smoking Jacket als bonus te ontvangen.

© Rockstar Games

3X GTA$ op Bodyguard/Associate-salarissen
Elke magnaat heeft een paar trouwe handlangers nodig voor wanneer de zaken slecht gaan en er wapens worden getrokken. Degenen die gehoor geven aan de oproep verdienen tot 19 januari het drievoudige van de gebruikelijke salarissen voor Bodyguards en Associates.

© Rockstar Games

De prijs van deze week: de Dinka RT3000
Ambitieuze leden van de LS Car Meet die vijf dagen op rij in de Top 2 van de Street Race Series eindigen, krijgen de sleutels van een Dinka RT3000.

© Rockstar Games

Test de Obey Tailgater S, Vulcar Warrener HKR en Karin Sultan Classic

Bent je op zoek naar een nieuwe wagen? Goed nieuws: kom deze week langs op de Car Meet’s Test Track om de Obey Tailgater S, Vulcar Warrener HKR en de Karin Sultan Classic een vluchtig rondje tussen de colonnes te laten maken, de motoren te laten draaien in een Scramble, tegen de klok te racen in een Time Trial, of gewoon een plezierritje te maken.

© Rockstar Games

Deze week op het podium: Ocelot Jugular

Ga naar de lobby van The Diamond Casino & Resort en draai aan het geluksrad om GTA$, RP, kleding, snacks en allerlei mysterieuze prijzen te winnen. De hoofdprijs van deze week is niets minder dan de Ocelot Jugular – een keurige sportsedan die een bizarre motor onder zijn motorkap verbergt.

© Rockstar Games


Kortingen:

Vergroot je aanzien door de aankoop van een Celebrity Solutions Agency en verfraai het naar jouw wens, allemaal voor 25% korting deze week. Vergeet niet om je voertuigen op te knappen, als je toch bezig bent: Missile Lock-on Jammers en Remote Control Unit Upgrades voor voertuigen die in The Contract zijn uitgebracht, krijgen 30% korting. Nu we het er toch over hebben: koop een Dewbauchee Champion met 30% korting en berg hem op in je Garage (je raadt het al – ook die krijg je met 30% korting).


Zie hieronder de volledige lijst, inclusief voertuigen die deze week in de aanbieding zijn:

  • 30% korting op Dewbauchee Champion
  • 40% korting op Överflöd Autarch
  • 40% korting op Karin Previon
  • 40% korting op Ocelot Lynx
  • 40% korting op Declasse DR1
  • 40% korting op Ocelot R88
  • 35% korting op Progen PR4

Prime Gaming voordelen

GTA Online spelers die succesvol hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA $100K alleen al voor het spelen deze week. Om verzekerd te zijn van toegang tot alle toekomstige voordelen, ga naar Prime Gaming en meld je aan. Check Rockstar Support voor meer informatie en de voorwaarden

Bron en foto © Rockstar Games

Vorig artikelOppas Belg opgepakt in Utrecht, Dean (4) dood gevonden
Volgend artikelFIFA Awards: Lewandowski beste speler van het jaar