Home Games Minecraft Dungeons: Hero Edition komt op PS4! Beschikbaar op 8 september 2020

Minecraft Dungeons: Hero Edition komt op PS4! Beschikbaar op 8 september 2020

Microsoft heeft juist aangekondigd dat de Minecraft Dungeons – Hero Edition beschikbaar zal zijn op PS4 vanaf 8 september 2020.  

De Hero Edition bevat een Hero-cape, twee player skins, een kip als huisdier en twee DLC-pakketten: Jugle Awakers en Creeping Winter. 

Alle extra content van de Hero Edition zal beschikbaar zijn op de disk, behalve de Creeping Winter-extensie, die bij de lancering gratis zal kunnen worden gedownload voor degenen die de Hero Edition-disc hebben.

Vecht je een weg door een gloednieuw actie-avonturenspel dat geïnspireerd is door klassieke dungeon crawlers en zich afspeelt in het Minecraft-universum! Er kunnen maximaal vier spelers samenspelen, maar je kunt ook alleen de kerkers trotseren. Strijd tegen nieuwe en kwaadaardige mobs in spannende en gevarieerde levels vol schatten. Ga op een epische zoektocht om de kwaadaardige Arch-Illager te verslaan!  

Ontdek allerlei krachtige nieuwe wapens en items die je kunt gebruiken om de meedogenloze nieuwe mobs te verslaan. Vecht of vlucht door ravijnen, moerassen en natuurlijk mijnen! Elke avonturier die dapper of dwaas genoeg is om deze blokkerige en mooie wereld te verkennen, moet rekening houden met het ergste. Bereid je voor!

Key Features

  • DONJON CREEPER: Vecht tegen nieuwe en vervelende mobs in dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers.
  • WERK SAMEN: Trotseer de dungeons alleen of werk samen met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken en vechten in coöp-modus. 
  • VECHT: Ontgrendel tientallen unieke items en wapenbetoveringen voor verwoestende speciale aanvallen.
  • OPTIES: Personaliseer je personage, vecht dan van dichtbij en persoonlijk met melee-schommels, hang achterover met afstandsaanvallen of tank je een weg door zwermen mobs, afgeschermd door zwaar pantser!

EPISCH: Verken levels vol schatten in een zoektocht om de kwaadaardige Arch-Illager uit te schakelen!

Bron © Microsoft