Home Games Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda verschijnt op 17...

Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda verschijnt op 17 augustus

SQUARE ENIX Ltd. maakt bekend dat Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda op 17 augustus verschijnt als gratis update voor alle bezitters van de core-game. Naast de toevoeging van Black Panther als derde nieuwe speelbare superheld, levert de War for Wakanda-uitbreiding ook twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers of multiplayer en meer, waarmee dit de grootste toevoeging van nieuwe content voor Marvel’s Avengers is sinds de lancering van de game.

Op 16 augustus om 19 uur verschijnt op twitch.tv/crystaldynamics een Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream die dieper ingaat op de War for Wakanda-uitbreiding. De Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream biedt kijkers een uitgebreide blik op de uitbreiding met nieuwe trailers en informatie, en is daarmee een must-watch zijn voor fans die alles willen weten over War for Wakanda. 

De War for Wakanda-uitbreiding is een aanvulling op een game die al boordevol content zit, waaronder acht andere speelbare helden, meer dan 25 uur aan campaign-content voor één speler (van de basisgame tot de uitbreiding) en eindeloze multiplayer-actie voor maximaal vier spelers. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe modes en evenementen toegevoegd en kunnen spelers hun favoriete superhelden aanpassen met tientallen outfits uit de Marvel-comics en – films.

Vanaf vandaag tot 1 augustus loopt een all-access weekend voor Marvel’s Avengers op PlayStation®4, PlayStation®5, pc (via Steam) en Stadia in alle regio’s waar de game beschikbaar is. Om het all-access weekend te vieren zijn er verschillende tijdelijke speciale acties beschikbaar voor alle spelers, waaronder een bonus van 400% op verkregen ervaring in de game, een 50% korting op de in-game Marketplace en de terugkeer van het Tachyon Anomaly-evenement .

Tijdens het all-access-weekend kan iedereen die de volledige game* eens wil proberen hem gewoon downloaden in de digitale winkel van het betreffende platform. Wanneer spelers na afloop van de all-access-periode besluiten de game op hetzelfde platform te kopen, behouden ze alle aankopen die ze deden en vorderingen die ze tijdens het all-access weekend maakten. Momenteel is de game met 40% korting te koop. Een vergelijkbare kans om Marvel’s Avengers gratis te spelen komt in de komende maanden ook op Xbox-consoles beschikbaar.


Over Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda
Het verhaal van de gratis uitbreiding War for Wakanda draait om koning T’Challa, ook wel bekend als de Black Panther en de toegewijde beschermer en huidige heerser van Wakanda. Nadat T’Challa is getroffen door verraad en de daaruit voortvloeiende tragedie, vindt hij het moeilijk om zijn taken aan iemand anders toe te vertrouwen, zelfs niet aan zijn zus Shuri, terwijl hij ondertussen de bedreigingen van Wakanda het hoofd moet bieden. Wanneer de troepen van aartsvijand Klaw de veiligheid van Wakanda bedreigen, moet T’Challa de strijd aangaan om alles en iedereen te verdedigen die hem dierbaar is.

Spelers beleven het verhaal van de game en de aanvullende missies van het doorgaande Avengers Initiative in de weelderige jungles van Wakanda, een geheel nieuwe omgeving en de enige plaats op aarde waar Vibranium is te vinden. Spelers kunnen ook het koninklijke paleis verkennen dat uitkijkt op Birnin Zana, ook wel bekend als “The Golden City,” in een nieuwe Outpost die bestaat uit Shuri’s laboratorium, Zawavari’s kamers en de Wakandan War Room.

Over Marvel’s Avengers
Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers**, met elke held in je verzameling. 
Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame, zoals de onlangs verschenen Operations, Kate Bishop – Taking AIM en Hawkeye – Future Imperfect. Deze verhalen brengen de hele verhalende wereld van Marvel’s Avengers steeds verder tot ontwikkeling, over een multi-jaren-pad, waarbij gloednieuwe missies beschikbaar komen voor alle verzamelde helden.

Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Stadia en heeft de classificatie PEGI 16 gekregen.


*Bij de gratis trial voor PlayStation 4 en PlayStation 5 is een PlayStation®Plus-abonnement vereist om online te kunnen spelen.
** Internetverbinding vereist. De voorwaarden die je platform stelt om online multiplayer te kunnen spelen zijn van toepassing.

Bron en foto © Square Enix