Home Games Maak kennis met het intense verhaal van Dead Space in nieuwe trailer

Maak kennis met het intense verhaal van Dead Space in nieuwe trailer

© Electronic Arts

Motive™, een in Montreal gevestigde studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag de lanceringstrailer uitgebracht voor Dead Space. In deze opwindende nieuwe trailer krijgen spelers een voorproefje van Isaac Clarke’s avontuur, waarin hij een spannend mysterie ontrafelt in de donkerste diepten van de ruimte.

Bovendien heeft Motive vandaag het vijfde blogbericht gepubliceerd in hun ‘Inside Dead Space‘-blogreeks. De blogreeks is in het leven geroepen om aan te geven hoe de studio trouw blijft aan de oorspronkelijke kern van het verhaal en waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Met het nieuwste blogbericht getiteld ‘Story Matters’ gaan de ontwikkelaars dieper in op het toch al iconische plot, het analyseren van wat er al is en het aanpassen van bepaalde aspecten omwille van continuïteit en consistentie.

Ontdek hier het belang van een goed verhaal in het nieuwste ‘Inside Dead Space‘-blogbericht getiteld ‘Story Matters’.Dead Space is vanaf 27 januari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Verwacht meer informatie van de ontwikkelaars in aanloop naar de lancering van de game. 

 officiële website

Bron en foto © Electronic Arts