Home Games Maak je klaar voor het volgende gevecht met een nieuwe TEKKEN 8...

Maak je klaar voor het volgende gevecht met een nieuwe TEKKEN 8 live-action trailer

© Bandai Namco

Bandai Namco Europe en het wereldberoemde reclamebureau BETC werkten samen aan de productie van “Get Ready for the Next Battle“, een gloednieuwe live-action trailer voor TEKKEN 8.

In de trailer die vandaag is onthuld, zijn verschillende hooggeplaatste gasten te zien, zoals Hafþór Björnsson en bekende TEKKEN-spelers van over de hele wereld:

  • Arslan Ash, Pakistan, 4-voudig wereldkampioen TEKKEN
  • Gen1us, Frankrijk, Pro TEKKEN-speler, TV-host en streamer
  • KingJae, UK, Pro TEKKEN-speler en streamer
  • Sephiblack, Duitsland, Pro TEKKEN-speler en streamer

Deze live-action trailer, geregisseerd door Lukas Tielke, richt zich op een aantal kernwaarden waar TEKKEN 8 voor staat en de specifieke spanning en sensatie die mensen voelen vlak voor een gevecht of wedstrijd. Deze spectaculaire trailer laat zien hoe de spanning van een gevecht mensen van alle leeftijden, nationaliteiten, achtergronden, zowel nieuwkomers als professionele spelers kan samenbrengen met een viraal effect. Dezelfde manier waarop TEKKEN al 30 jaar spelers samenbrengt met het verlangen om te concurreren, te vechten en plezier te beleven.

TEKKEN 8 lanceert op 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en maakt gebruik van de kracht van deze generatie consoles om een visueel verbluffende ervaring te bieden samen met een visie die agressiviteit en spectaculaire gevechtsactie bevordert. Om het spel te ontdekken is er ook een gratis demo beschikbaar op deze platforms.

Website:
TEKKEN 8

Bron en foto © Bandai Namco