Home Games Logitech introduceert de ERGO K860 voor een natuurlijke type-ervaring en compromisloze productiviteit

Logitech introduceert de ERGO K860 voor een natuurlijke type-ervaring en compromisloze productiviteit

Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) het Logitech ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard geïntroduceerd in de Benelux. Het Logitech® ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard is een wetenschappelijk gecertificeerd ergonomisch toetsenbord dat een natuurlijke type-ervaring biedt om productiever te werken. De ERGO K860 biedt maar liefst 54% meer polsondersteuning dan een traditioneel toetsenbord en heeft een gespleten, gebogen toetsframe dat is geoptimaliseerd voor een ergonomische houding. De polssteun met kussens zorgt voor een juiste ondersteuning van de pols en vermindert de spieractiviteit, waardoor een meer ontspannen typehouding wordt bevorderd en gebruikers comfortabel aan hun bureau kunnen werken. De ERGO K860 is getest en beoordeeld op een levensduur van 10 miljoen toetsaanslagen en beschikt over een geïntegreerd numeriek toetsenblok. De connectiviteit is beschikbaar voor meerdere apparaten en heeft aanpasbare snelkoppelingen via Logitech Options™.

Producteigenschappen

  • Gespleten, gebogen toetsframe: Typ natuurlijker met een gebogen, gesplitst toetsframe dat jouw typehouding verbetert. De aflopende vorm vermindert de spierspanning op je polsen en onderarmen, waardoor je handen, nek en schouders ontspannen blijven.
  • Polsondersteuning met kussen: De kussentjes bieden optimaal comfort en ondersteuning voor de pols, met drie lagen comfortschuim met hoge dichtheid, traagschuim en gemakkelijk te reinigen gecoate stof.
  • Perfecte toetsen: Typ vol vertrouwen op een gebogen toetsframe dat je handen en vingers in een natuurlijke positie plaatst. Schuine toetsen maken het gemakkelijk om je vingers te oriënteren en geconcentreerd te blijven, terwijl de verhoogde toetsstabiliteit ruis vermindert en de responsiviteit optimaliseert.
  • Verstelbare handpamlift: De innovatieve palm-liftfunctie houdt jouw polsen in een natuurlijke, comfortabele houding, of je nu zittend of staand aan het werk bent. De liftfunctie kantelt 0 °, -4 ° en -7 ° om je handpalmen in een optimale ergonomische positie te brengen.
  • Compromisloze prestaties: Inclusief een geïntegreerd numpad voor zware spreadsheet gebruikers, de mogelijkheid om verbinding te maken met maximaal drie apparaten en een batterijduur van twee jaar *. Compatibel met Mac® of Windows® PC-platforms.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard is vanaf vandaag beschikbaar via Logitech.com en de bekende retailers zoals Bol.com, Coolblue en MediaMarkt voor een adviesprijs van €119,-. Probeer nu de K860 90 dagen lang met geld terug garantie. Alle informatie met betrekking tot deze actie kan gevonden worden op https://www.logitech-promotions.com/nl. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of neem contact met ons op via Facebook, Instagram en Twitter

https://www.logitech-promotions.com/nl

Bron en foto’s © Logitech