Home Nieuws Gadgets & Electronica Logitech G onthult nieuwe collectie game-uitrusting met levendige kleuren

Logitech G onthult nieuwe collectie game-uitrusting met levendige kleuren

Logitech G, een merk van Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag een nieuwe collectie game-uitrusting geïntroduceerd. Deze nieuwe lijn producten viert zelfexpressie en drukt het plezier van gamen uit. Centraal in deze Logitech G-Series Color Collection staat de G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Deze wordt uitgebracht in vier nieuwe, levendige kleurstellingen die passen bij jouw stijl en je game-ervaring een betere afspiegeling maken van wie je bent. De Color Collection wordt compleet gemaakt door de G203- en G305-gamingmuizen en het G915 TKL Gaming Keyboard.

‘Nu gaming een steeds groter onderdeel wordt van popcultuur, zijn persoonlijke expressie en stijl een groot deel van de identiteit van gamers geworden’, zegt Ujesh Desai, general manager van Logitech G. ‘Met dat in gedachten wilden we een collectie ontwerpen van hoogwaardige game-uitrusting op een leuke en kleurrijke manier.’

Van oudsher wordt de game-industrie gedomineerd door game-accessoires en -verpakkingen die bestaan uit grijze, witte en zwarte kleuren. Nu gaming zich uitbreidt om ook in de behoeften van meer verschillende consumenten te voorzien, verschuift ook de persoonlijke expressie van deze communities. Door de prominente rol van social media, de komst van user-generated content (UGC) en de snelle groei van streaming worden de uitrustingen en gamekamers van content creators steeds zichtbaarder. Dit moedigt deze gamers aan om anders na te denken over kleurgebruik en de manier waarop zij hun stijl en persoonlijkheid overbrengen. Het investeren in een omgeving die representatief is voor de individuele stijl van de gamer draagt bij aan een meeslepende game-ervaring en de nieuwe Color Collection van Logitech G zal dat versterken.

De nieuwe G733 draadloze headset wordt uitgebracht in het wit, blauw, lila en zwart. Hij weegt slechts 278 gram, bevat een kleurrijke, omkeerbare hoofdband en is uitgerust met zachte, tweelaagse memory foam-oorkussens die zich aanpassen naar de vorm van het hoofd van de gebruiker, waardoor dit een van de meest comfortabele headsets is die Logitech G ooit heeft ontworpen. Als aanvulling op de G733 heeft Logitech G een collectie kleurrijke hoofdbandstraps onthuld, naast speelse microfoonkapjes die compatibel zijn met alle Logitech G-headsets en microfoons.

“We wilden een headset met volledige functionaliteit ontwerpen waarmee mensen hun persoonlijkheid kunnen laten zien”, zegt Tiffany Beers, hoofd audiotechniek bij Logitech G. “De G733 en de beschikbare accessoires doen precies dat. Het is een betrouwbare gamingheadset van hoge kwaliteit die past bij jouw omgeving en waarmee je jouw individuele expressie kunt laten zien zonder in te leveren op technologie. “

Naast de G733 kunnen gamers kiezen uit een zwarte of witte versie van het Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Keyboard, en een zwarte, witte, blauwe of lila-versie van de Logitech G203 Gaming Mouse en de G305 Wireless Gaming Mouse. 

“Gamers en streamers zijn op zoek naar meer manieren om hun gevoel voor stijl en persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen”, zegt Elspeth Eastman, Twitch-streamer, gamer en stemacteur. “Of het nu zwart, wit of lila is of een mix van alle kleuren, we willen ons uitdrukken wanneer we voor de lol spelen.”

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech G-Series Color Collection is onder andere verkrijgbaar bij Coolblue. De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset zal beschikbaar zijn voor €149,99. Het G915 TKL Gaming Keyboard kost €229,99, de Logitech G305 kost €59,99 en de Logitech G203 LIGHTSPEED Gaming Mouse kost €39,99.

De hoofdbandstraps, die verkrijgbaar zijn in vijf opties, zijn verkrijgbaar voor €9,99 per stuk; de set van vijf leuke microfoonhoezen, voor speelse aanpassing, kost €9,99. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar op LogitechG.com. Alle producten zullen naar verwachting in september 2020 beschikbaar zijn.

Bron © Logitech