Home Nieuws Gadgets & Electronica LG’s nieuwste ultragear gaming monitor uitgeroepen tot officiële display van LEC 2023

LG’s nieuwste ultragear gaming monitor uitgeroepen tot officiële display van LEC 2023

© LG Electronics

– De nieuwste UltraGear™ (model 25GR75FG) gamingmonitor van LG Electronics (LG) is uitgeroepen tot het officiële beeldscherm van het League of Legends EMEA Championship (LEC) 2023. De nieuwe monitor zal voor het eerst gebruikt worden tijdens het komende LEC-seizoen, dat dit weekend begint, om zo spelers van de topteams te helpen in hun strijd om de eer van het toernooi. LG UltraGear is trots op de voortzetting van de nauwe samenwerking met LEC, één van ’s werelds meest populaire esports competities, en blijft toegewijd aan het bevorderen van de groei van e-sport op internationaal niveau.

Ontworpen voor competitieve esports, levert de nieuwste LG UltraGear-gamingmonitor een uitstekende beeldkwaliteit en snelheid dankzij een 24,5-inch Full-HD (1.920 x 1.080) IPS-scherm met een verversingssnelheid van 360 Hz en een grijs-naar-grijs (GTG) responstijd van 1 milliseconde . De prestaties van LG’s nieuwe gaming-display worden verder verbeterd door de integratie van NVIDIA G-SYNC-technologie, die screen-tearing minimaliseert voor naadloze beelden, en NVIDIA Reflex, die helpt om click-to-display-latentie te verminderen voor nauwkeurigere controle over het scherm actie. VESA Display HDR™ 400-gecertificeerd, de 25GR75FG zorgt ook voor heldere, heldere beelden en heeft een 3-zijdig randloos ontwerp dat het gevoel van onderdompeling van spelers vergroot, waardoor het gemakkelijker wordt om te focussen tijdens hevige competitie.

Als onderdeel van de voortdurende samenwerking met LEC levert LG de professionele competitie sinds 2022 zijn UltraGear-gamingmonitoren van wereldklasse. De 25GR75FG wordt door LEC geadopteerd voor het seizoen 2023, dat in een gloednieuw formaat wordt gehouden door het samenvoegen van Europa, Türkiye en CIS met het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) om EMEA te creëren, een verenigde competitieve League of Legends Esports-regio. Geoptimaliseerd voor esports, is de 25GR75FG geüpgraded ten opzichte van zijn voorganger met behulp van feedback van LEC-spelers. Het ontwerp, de functies en de mogelijkheden van het nieuwe UltraGear-model maken het een ideale keuze, niet alleen voor professionele spelers, maar voor iedereen die houdt van de spanning van competitief gamen.

“We zijn verheugd om de voortzetting van onze samenwerking met LG voor het komende LEC 2023-seizoen aan te kondigen”, zegt Eva Suarez, hoofd partnerschappen voor EMEA bij Riot Games. “We doen er alles aan om onze concurrenten de best mogelijke game-ervaring te bieden, en de nieuwe LG UltraGear-gamingmonitor zal een grote bijdrage leveren aan het bieden van uitstekende beeldkwaliteit aan onze League of Legends-professionals telkens wanneer ze het LEC-podium betreden.”

“LG is erg verheugd om de 25GR75FG te introduceren op de komende LEC 2023”, zegt Seo Young-jae, hoofd van de IT-businessunit van LG Electronics Business Solutions Company. “Supersnelle uitrusting, afgestemd op de eisen van professionele esports, ons ongelooflijke high-performance scherm zal midden in de actie staan terwijl de beste teams in de EMEA-regio om de overwinning strijden. LG UltraGear zal LEC blijven ondersteunen en de groei van esports wereldwijd helpen bevorderen

Website LG Electronics

Bron en foto © LG Electronics

Vorig artikelJinek dinsdag live vanuit de Amsterdamse Gashouder
Volgend artikelMiddenvelder Rocco Reitz keert terug bij STVV