Home Games Lego Star Wars Battles binnenkort exclusief verkrijgbaar in Apple Arcade

Lego Star Wars Battles binnenkort exclusief verkrijgbaar in Apple Arcade

Nieuw strategiespel combineert LEGO® Star Wars™ personages en locaties
met snelle, competitieve wedstrijden

Warner Bros. Games, The LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag aangekondigd dat LEGO® Star Wars™ Battles, een nieuwe actie strategie game, binnenkort exclusief verkrijgbaar is bij Apple Arcade, de populaire game-abonnementsdienst van Apple die onbeperkt toegang biedt, zonder advertenties of in-app-aankopen. De game combineert iconische LEGO® Star Wars™ karakters, voertuigen en locaties met real-time, één-tegen-één multiplayer gevechten.

LEGO Star Wars Battles is ontwikkeld door TT Games Brighton en uitgegeven door Warner Bros. Games. Spelers kunnen personages en voertuigen uit alle tijdperken van het Star Wars universum mixen en matchen om onstopbare teams te creëren. Strategie is vereist om troepen in te zetten en LEGO torens te bouwen op het slagveld in een poging om de basis van de tegenstander te vernietigen. Spelers beheersen beide kanten van de Force met een deck van light side- en dark side legers, elk met hun eigen speelstijl.  

“Ons team heeft zich ingezet om mobiele spelers een nieuwe en geheel originele LEGO Star Wars ervaring te bieden, exclusief op Apple Arcade,” aldus Jason Avent, Studio Head, TT Games Brighton. “LEGO Star Wars Battles mengt real-time multiplayer matches, opvallende visuals en de charme van LEGO Star Wars in leuke, snelle gameplay.”

Met personages en locaties uit alle Star Wars tijdperken, inclusief Star Wars™: The Clone Wars™, en Rogue One™: A Star Wars™ Story, kunnen spelers iconische helden en schurken verzamelen zoals Luke Skywalker™, Rey™, Obi-Wan Kenobi™, Boba Fett™ en Darth Vader™, samen met personages zoals Porgs, Stormtroopers, Battle Droids en een verscheidenheid aan voertuigen van AT-ATs tot TIE-bombers en zelfs de Millennium Falcon. Naarmate spelers vorderen en een hoger level halen, spelen ze verschillende arena’s vrij, gebaseerd op bekende Star Wars locaties, zoals Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis en meer.

De game is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en zal exclusief verkrijgbaar zijn op Apple Arcade voor een laag maandabonnement van € 4,99 met een gratis proefperiode van één maand. Apple Arcade maakt ook deel uit van de maandelijkse abonnementen Individual (€ 14,95) en Gezin (€ 19,95) van Apple One, met een gratis proefperiode van één maand.*

*De gratis proefversie van Apple One omvat alleen diensten die momenteel niet worden gebruikt via een gratis proefversie of een abonnement. Het plan wordt automatisch verlengd na de proefperiode totdat het wordt geannuleerd. Beperkingen en andere voorwaarden zijn van toepassing.

Bron © Warner Bros