Home Games Legacy-update vanaf vandaag beschikbaar voor Apex Legends

Legacy-update vanaf vandaag beschikbaar voor Apex Legends

Apex Legends, de bekroonde battle royale van EA en Respawn Entertainment, is terug met de grootste update ooit! Vanaf vandaag kunnen spelers van Apex Legends: Legacy verder gaan dan battle royale, dankzij de nieuwe permanente 3v3-modus waarin geen ruimte is voor geluk.

Daarnaast doet nu ook de nieuwe Legend Valkyrie mee aan de Apex Games. Haar jetpack zorgt ervoor dat spelers het luchtruim kunnen domineren en raketten op tegenstanders kunnen laten regenen. De nieuwe hoge precisie-compoundboog Bocek scheidt jagers van prooi, terwijl een gewijzigde Olympus-map – die verstikt wordt door een plaag van parasitaire planten – de zichtlijnen voor spelers aanzienlijk hindert. Via de Legacy Battle Pass kunnen spelers zich uitrusten met de nieuwste Legendary skins, die allemaal te zien zijn in de gloednieuwe trailer hieronder

Voor een volledig overzicht van wat er nieuw is in Apex Legends: Legacy, ga naar het officiële blogbericht hier of kijk hieronder:

  • Arena’s – Een permanente 3v3-spelmodus waarin je drie ronden moet winnen zonder meer dan één ronde aan de tegenstander te geven, of doorgaat totdat één team twee ronden voorstaat. Of je nu wint of verliest: in elke ronde begin je met nieuwe basisuitrustingen en materials die je kunt uitgeven aan wapens en upgrades. Matches vinden plaats op vijf maps, sommige op bekende en andere op gloednieuwe locaties. In Arena’s vechten spelers het uit op bestaande BR-locaties in Kings Canyon (World’s Edge en Olympus) plus twee custom maps (Party Crasher en Phase Runner). In de toekomst zullen er meer maps worden uitgebracht.
  • Nieuwe Legend: Valkyrie – Vuur een zwerm raketten af om de vijand te bestoken en desoriënteren. Mocht de grond je te heet onder de voeten wordt, gebruik je Valkyrie’s Ultimate om snel naar het luchtruim te ontsnappen, waarbij squadleden eventueel kunnen meekomen. Valkyrie doet mee aan de games om iets te bewijzen en staat klaar om de dood van boven te laten komen.
  • Nieuw wapen: Bocek Bow – Er komt een nieuw krachtig en dodelijk wapen naar de games, dat enorm veel schade op middellange afstand kan aanrichten. De Bocek Bow is geen oud reliek; spelers kunnen de effectiviteit vergroten met twee hop-up slots: Deadeye’s Tempo (waarmee je sneller pijlen kunt trekken) en Shatter Caps (dat pijlen laat exploderen als ze worden afgevuurd). Je kunt beide hop-ups tegelijk gebruiken om vijandelijke squads pas echt te terroriseren.
  • Wijzigingen Olympus-map – Een losgeslagen vloot schepen uit de verre hoeken van het sterrenstelsel is de atmosfeer van Psamathe binnengedrongen, en een schip genaamd The Icarus is aangemeerd bij Olympus. In het schip bevindt zich een parasitaire plant van onbekende herkomst die zorgen voor een ware plaag. Nieuwe drop-locaties en gewijzigde zichtlijnen veranderen de gameplay op de gehele map.
  • Battle Pass – De Legacy Battle Pass biedt unieke beloningen, zoals Apex Packs, XP Boosts en skins; skins zoals de Crafty Kitsune Rampart of de Legendary Demon’s Whisper Wraith laten spelers er extra goed uitzien als ze vossenstreken uithalen met de tegenstander. Op level 100 krijg je toegang tot de Legendary Reactive Bound in Bone Devotion, en onderweg krijg je nog talloze andere gave beloningen: Music Packs, laadschermen, Skydive Emotes, Quips en nog veel meer.
  • Ranked – World’s Edge is terug voor de eerste split, die eindigt als de tweede split de competitie naar Olympus voert waar de rest van het seizoen wordt gespeeld. In het afgelopen seizoen heeft een gezond aantal spelers een hogere rang bereikt en persoonlijke records verbroken. Dit heeft geleid tot een betere match-kwaliteit en -kwantiteit, zodat de belangrijkste ranked/RP-systemen hetzelfde blijven.

Apex Legends: Legacy is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Bron en foto © Electronic Arts

Vorig artikelWIN! Eurovision Song Contest 2021 album
Volgend artikelDuinrell is klaar voor het vakantieseizoen 2021