Home Games Langstlopende indoor LAN-event van de Benelux The-Party verhuist naar Nieuwegein

Langstlopende indoor LAN-event van de Benelux The-Party verhuist naar Nieuwegein

In het begin van het voorjaar reizen de vaste gaming-eventbezoekers elk jaar met hun computer en toebehoren naar Eindhoven. Met de achttiende editie van The-Party komt hier verandering in. Er is een nieuwe locatie gevonden voor de spannende gamewedstrijden van The-Party, omdat het Beursgebouw Eindhoven voorgoed haar deuren sluit. In de Beursfabriek Nieuwegein heeft The-Party centraal in Nederland een nieuwe thuisbasis gevonden.

The-Party is één van de grootste LAN-parties van Nederland. Dankzij de sterke esports-toernooien, Juniper Networks’ snelst mogelijke netwerkverbindingen en diverse communities van top-notch streamers mag The-Party zichzelf de langstlopende indoor LAN-party van de Benelux noemen. Een professionele cosplaywedstrijd, verschillende beursstands en leuke activiteiten zorgen ervoor dat ieder jaar ruim 1.200 gamers The-Party bezoeken.

De vaste locatie van het evenement verandert, maar alle ingrediënten voor een succesvolle The-Party editie zijn er nog steeds. Het gehele weekend worden diverse gaming-toernooien gespeeld waarmee een deel van de prijzenpot is te winnen: Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Hearthstone en nieuwkomer Teamfight Tactics. In totaal staat de prijzenpot tot nu toe op € 8.500,-.

Gedurende het weekend zijn er daarnaast verschillende Twitch-streamers en Youtubers aanwezig, waaronder Robin ‘KaosApe’ de Bruin die Apex Legends op topniveau speelt, indiegame-specialist Dimitri ‘Stalkerkoffie’ Bos en shooterfanaat Jeffrey ‘PeperTV’ Blackstone. Tenslotte presenteren de beste cosplayers van de Benelux zich op vrijdagavond om 20.15 uur.

The-Party is een fantastisch gameweekend dat voor ieder type gamer geschikt is. De kaartverkoop van The-Party Nieuwegein is vandaag gestart.

The-Party Nieuwegein

Datum: 3/4/5 april 2020
Voorverkoopprijs: Variërend van € 57,50 (groep van 30 voor 1 januari 2020) tot € 70,00 (aan de deur). Als dagbezoeker langskomen is ook mogelijk voor € 10,00. Kijk voor de actuele ticketprijs op www.the-party.nl/tickets.

The-Party wordt georganiseerd door Duh-Events. Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.the-party.nl.

Over The-Party
The-Party is de grootste LAN-party in de Benelux. Door de verschillende gamecompetities, een snel netwerk en een unieke sfeer, is The-Party een evenement dat je niet mag missen. Jong of oud, kleine of grote interesse in gaming, iedereen is welkom! Je kunt gamen voor je plezier of meedoen aan de verschillende toernooien. Kijk voor meer informatie op www.the-party.nl.