Home Games Laatste trailer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gelanceerd

Laatste trailer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gelanceerd

© Nintendo Media

Richt je blik naar de hemel, want het duurt nu niet lang meer voordat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom op 12 mei exclusief voor de Nintendo Switch verschijnt. Voordat je aan dit epische nieuwe avontuur begint, kun je genieten van de nieuwste en laatste trailer van de game. Kijk nu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Officiële trailer #3 (Nintendo Switch) om te zien welke avonturen in (en boven!) Hyrule je te wachten staan.

© Nintendo Media

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild kies je je eigen weg door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden die in de hemel erboven zweven. Ontdek nieuwe bestemmingen, gevaren, vijanden en puzzels, en gebruik je hersenen en vaardigheden om elke uitdaging op je pad te overwinnen. Kun jij met Links nieuwe vaardigheden de kwaadaardige krachten uit het koninkrijk verjagen?

Gebruik je verbeeldingskracht om je eigen avontuur te vormen – het land en de hemelen van Hyrule wachten op je!The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei voor de Nintendo Switch. Bekijk hieronder de laatste trailer van de game voor een indruk van dit epische nieuwe avontuur.

Bron en foto © Nintendo Media