Home Games KeyWe verschijnt deze zomer voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X |...

[video] KeyWe verschijnt deze zomer voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One & Nintendo Switch

Bereid je voor op paniek in de postkamer! Sold Out en Stonewheat & Sons maken met plezier bekend dat het schattige postpuzzelspel KeyWe naar consoles komt. Komende zomer verschijnt de game voor het PlayStation®5 (PS5)-systeem, het PlayStation®4-systeem, de Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles en het Nintendo Switch™-systeem.

De schattige en chaotische coöpgame, waarin spelers als twee kiwivogels in een postkantoor telegrammen typen, pakjes versturen en dringende berichten versturen, komt deze zomer fysiek en digitaal beschikbaar voor alle console-systemen, tegelijk met de digitale release voor pc’s.

“We flapperen van blijdschap, nu we KeyWe voor consoles kunnen aankondigen,” aldus Joel Davis, artist en animator bij Stonewheat & Sons. “Het was altijd al ons doel om KeyWe naar zoveel mogelijk spelers te brengen, dus vinden we het geweldig dat spelers op alle consoles en pc vanaf dag één de fun en chaos van Bungalow Basin’s Telepost kunnen beleven.”

“Nadat we vorig jaar de award voor ‘Best Family Game’ wonnen tijdens de gamescom awards, wilden we heel graag meer details over KeyWe met iedereen delen,” zegt Katie Clark, product manager bij Sold Out. “We kunnen niet wachten tot spelers van alle leeftijden ontdekken wat voor chaos in de postkamer ze kunnen beleven wanneer de volledige game komende zomer verschijnt.

KeyWe is een chaotisch postpuzzelspel met Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels die werken in een even gezellige als chaotische postkamer. Omdat ze geen handen hebben, moeten ze springen, flapperen, pikken en kontbeuken in een interactief landschap van hendels, bellen en knoppen om alle berichten op tijd bezorgd te krijgen.

Kenmerken:

  • Paniek in de postkamer – Alskiwivogel moet je op een postkantoor samenwerken met een vriend om telegrammen te typen, dringende berichten te versturen, pakjes te verzenden en de post te laten stromen.
  • Schattige, chaotische coöp Geniet samenwerkend van de chaotische actie, lokaal of online.
  • Ook leuk in je eentje – Bestuur twee kiwivogels met een enkele controller om in je eentje de post te regelen.
  • Een postkantoor vol details – Vind je weg over bureaus en door postkamers om de meester van de posterijen te worden.
  • Seizoensinvloeden – Overwin problemen die worden veroorzaakt door winters weer, herfststormen en meer om een ware postkantoorheld te worden.
  • Aanpasbare kiwi’s – Verander de kleur van je kiwi’s veren en ontgrendel nieuwe accessoires – want wat is schattiger dan een kiwi met een hoedje op?

Bron © Kochmedia

Vorig artikelJustin Bieber treedt op tijdens de Nickelodeon Kids’ Choice Awards
Volgend artikel[video] Gordon presenteert zenuwslopend spelprogramma The Cube bij SBS6