Home Games Hyper Scape Season 3 ‘Shadow Rising’ nu beschikbaar

Hyper Scape Season 3 ‘Shadow Rising’ nu beschikbaar

Shadow Rising, het derde seizoen van Hyper Scape, is nu gratis beschikbaar. Dit seizoen introduceert nieuwe exclusieve content, waaronder een vernieuwde map, een nieuwe hack, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Gedurende het seizoen testen spelers hun snelheid en skills in de vernieuwde Neo-Arcadia 2.0 map en maken ze gebruik van de nieuwe hack, Firewall. Met deze hack creëren spelers een barrière die kogels afweert terwijl de speler en zijn team erdoorheen schieten. De nieuwe map bevat tevens nieuwe bezienswaardigheden, meer gevarieerd terrein en meer zones die spelers kunnen doorkruisen. Seizoen 3 voegt eveneens een nieuwe 2D Hub Flow toe aan het hoofdmenu waardoor spelers tijdens de matchmaking hun hele team in uitrusting zien en gebruik maken van hun in-game locker en winkel.

Spelers genieten dit seizoen van de nieuwe gratis en Premium Battle Pass met 100 tiers aan unieke beloningen om vrij te spelen. Via de Premium Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 950 Bitcrowns, en de Hyper Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 2.500 Bitcrowns, spelen spelers verschillende unieke items vrij.

Hyper Scape is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron en foto’s © Ubisoft

Vorig artikelPowNed komt met verkiezingsspecial ‘Dat zijn geen grappen’ (NPO 3)
Volgend artikelVeel geld verdienen met zingen in Beat Me?