Home Nieuws Gadgets & Electronica HTC VIVE breidt enterprise-portfolio uit met nieuwe VIVE Pro Eye-bundels

HTC VIVE breidt enterprise-portfolio uit met nieuwe VIVE Pro Eye-bundels

HTC VIVE®, leider in premium virtual reality (VR), heeft vandaag een volledige suite met VIVE Pro Eye-oplossingen aangekondigd.
Tevens biedt het bedrijven een reeks vooraf gebundelde pakketten om in te spelen op de uiteenlopende zakelijke mogelijkheden van VR; zoals training en simulatie, feedback van consumenten en analyses en gaze-oriented navigatie. Nieuwe toevoegingen aan de Vive Pro Eye-familie zijn de Vive Pro Eye Office en de Vive Pro Eye Office Arena-bundel, die commerciële garantieservices biedt en extra basisstations voor grotere speelruimtes.

Vive Pro Eye is ontwikkeld voor zakelijke en professionele gebruikers en biedt native eye-tracking, hoge resolutie, verhoogd comfort en de precisie van externe tracking. De nieuwe Vive Pro Eye-serie biedt drie verschillende zakelijke VR-oplossingen en ondersteuning, waardoor bedrijven de beste optie kunnen selecteren op basis van hun behoeften en use cases.

  • Vive Pro Eye Office (€1663,-): bevat alle functies van de Vive Pro Eye, nu verpakt met Vive Enterprise Business Warranty & Services, uitgebreidere klantenservice en commerciële garantieservices in een.
  • Vive Pro Eye Office – Arena bundel (€2640,-): biedt de grootste werkruimte voor locatiegebonden entertainment dankzij het bundelen van twee extra SteamVR2.0-basisstations voor speelruimtes van 10 x 10 meter en een glasvezelkabel van 20 meter.
  • Bovendien wordt de Vive Pro Eye, de eerste headset die eye-trackingtechnologie integreert, nu aangeboden voor een lagere prijs van €1399,-.

“Hedendaagse bedrijven hebben toegang nodig tot een gevarieerde set hardware- en VR-oplossingen die zijn gebouwd voor hun specifieke behoeften. We hebben deze aanbiedingen dan ook ontwikkeld om onze zakelijke klanten meer keuzemogelijkheden te bieden en belangrijke tools en service om van VR een geïntegreerd hulpmiddel in hun bedrijf te maken,” aldus Yves Maitre, CEO van HTC. “Naarmate zakelijke gebruikstoepassingen voor extended reality prominenter en diverser worden, biedt de Vive Pro Eye-serie meerdere manieren om de meeste actuele VR use cases aan te pakken.”

Bedrijven van elke omvang en in verschillende sectoren gebruiken al Vive-technologie om duizenden mensen veilig en efficiënt op te leiden. Van productie tot medisch, van transport tot ontwerp, van handel tot onroerend goed en alles daar tussenin; bedrijven zien de waarde van VR. Door de Vive Pro Eye in de dagelijkse activiteiten op te nemen, kunnen bedrijven een nieuwe manier van VR-training ervaren, dieper productonderzoek en intuïtievere en boeiendere ervaringen bieden aan hun klanten en werknemers.

Commerciele garantie en services (Voorheen “Advantage”)*

Met de lancering van de nieuwe Vive Pro Eye-bundels heeft Vive zijn zakelijke garantie- en ondersteuningsprogramma vereenvoudigd. Het nieuwe “Business Waranty en Services”-aanbod helpt bedrijven hun VR-investeringen te beschermen en is standaard opgenomen in iedere Office-bundel**. Het pakket bevat een beperkte garantie van twee jaar. En ondersteuning en services voor commercieel gebruik: denk aan functies zoals e-mailrespons binnen één werkdag, versnelde productreparatie en speciale telefonische en chant-ondersteuning die downtime minimaliseren.

*Zakelijk garantie- en servicespakket is vereist voor commercieel gebruik van VIVE-producten.
** Zakelijke garantie en services worden ook afzonderlijk verkocht.

Beschikbaarheid

De nieuwe Vive Pro Eye Office en Pro Eye Office Arena-bundel zijn beschikbaar in Q2. Ga voor meer informatie over Vive Pro Eye naar: enterprise.vive.com.